Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed II

Ubi syyttää hyökkäystä DRM-viasta

Pelijätin mukaan kopiosuojaus toimii

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft on sysännyt kopiosuojausmenetelmänsä eiliset ongelmat "hyökkäyksen" syyksi. Sen tarkempaa tietoa hyökkäyksestä ei kerrottu, mutta yhtiön varmennuspalvelimilla esiintyi eilen iltapäivällä ongelmia.

Varmennuspalvelinten toimimattomuuden vuoksi osa Assassin's Creed II:n ja Silent Hunter 5:n ostajista ei päässyt pelaamaan. Ubin mukaan ongelmat heijastuivat kuitenkin vain "pieneen osaan" pelaajista.

Ubisoftin hiljattain käyttöön ottama DRM-ratkaisu on herättänyt kritiikkiä, koska se edellyttää pelaajilta jatkuvaa nettiyhteyttä varmennuspalvelimiin. Pelijätti korostaa, että ratkaisulla on onnistuttu suojaamaan pelejä piratismilta eikä suojausta ole huhuista huolimatta murrettu.

Assassin's Creed II
Pelaajat eivät eilen päässeet hyökkäämään Ubisoftin linnaan, koska joku oli ilmeisesti hyökännyt sinne ensin.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Assassin's Creed IIScore

Assassin's Creed II

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Renessanssiajan Italiassa salamurhaajasuvun nuorin vesa hautoo verikostoa ja saa itseltään Leonardo da Vinciltä runsaasti apua. Viihdyttävää, vaikka kaikki ei nappiin osukaan.

0
Assassin's Creed II nyt ilmaiseksi PC:lle

Assassin's Creed II nyt ilmaiseksi PC:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila ei ole vielä ohitse maailmalla, joten Ubisoft haluaa tarjota ilmaista viihdettä. Aina 17. huhtikuuta klo 16:00 saakka Assassin's...

2
Assassin's Creed Embers -haastekisa

Assassin's Creed Embers -haastekisa

UUTINEN. Kirjoittaja Gamereactor

Ubisoftin julkaisemissa animoiduissa lyhytelokuvissa luodaan lyhyt katsaus suositun salamurhaajan Ezio Auditoren elämään. Katso alta molemmat noin kymmenen minuuttia...Ladataan seuraavaa sisältöä