Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed II

Ubi nöyrtyi DRM-kritiikin edessä

Kopiosuojausmenetelmä ystävällisemmäksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft on päättänyt päivittää tuleviin PC-peleihin suunnittelemaansa kopiosuojausmenetelmää. Uusi versio edellyttää edelleen jatkuvaa nettiyhteyttä pelin pelaamiseen, mutta yhteyden katkeamisen ei enää pitäisi tuhota pelaajan etenemistä pelissä. Sen sijaan pelaajan pitäisi pystyä jatkamaan täsmälleen samasta paikasta, jossa yhteys katkesi.

Ubisoftin uusi DRM-ratkaisu on herättänyt PC-peliyhteisöissä runsaasti kritiikkiä. Monet ovat esittäneet pelkonsa siitä, että esimerkiksi nettiyhteyden ruuhkautuminen voisi pilata maksavien pelaajien peli-ilon.

Huhujen mukaan agressiivinen nettiyhteyspakko ei ole pysäyttänyt pelejä piratisoivia kräkkereitä. Kräkkerit tiettävästi onnistuivat murtamaan Ubisoftin uuden kopiosuojauksen vain yhdessä päivässä Silent Hunter 5:n ilmestyttyä kauppoihin.

Seuraavat kopiosuojausta käyttävät pelit ovat Assassin's Creed II ja Splinter Cell: Conviction.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Assassin's Creed IIScore

Assassin's Creed II

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Renessanssiajan Italiassa salamurhaajasuvun nuorin vesa hautoo verikostoa ja saa itseltään Leonardo da Vinciltä runsaasti apua. Viihdyttävää, vaikka kaikki ei nappiin osukaan.

0
Assassin's Creed II nyt ilmaiseksi PC:lle

Assassin's Creed II nyt ilmaiseksi PC:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila ei ole vielä ohitse maailmalla, joten Ubisoft haluaa tarjota ilmaista viihdettä. Aina 17. huhtikuuta klo 16:00 saakka Assassin's...

2
Assassin's Creed Embers -haastekisa

Assassin's Creed Embers -haastekisa

UUTINEN. Kirjoittaja Gamereactor

Ubisoftin julkaisemissa animoiduissa lyhytelokuvissa luodaan lyhyt katsaus suositun salamurhaajan Ezio Auditoren elämään. Katso alta molemmat noin kymmenen minuuttia...Ladataan seuraavaa sisältöä