Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tutustu tähän lentävään veneeseen

Candela C-8 ajaa itseään eteenpäin koskematta aaltoihin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Candela C-8 on melko ainutlaatuinen vene siinä mielessä, että se lentää teknisesti. No, se ei voi itää siipiä ja viedä sinut samalle matkalle kuin lentokone, mutta se leijuu muutaman metrin veden yläpuolella aaltojen läpi viipaloituviin kantosiipialuksiin kiinnitettyjen paalujen ansiosta.

C-8 on ruotsalaisen merenkulun valmistajan Candelan luoma ylellinen vesikulkuneuvo, mutta akun valmistaa sähköautoyhtiö Polestar. Sähköautoyritys tunnetaan enimmäkseen maa-ajoneuvoista, mutta se on tehnyt yhteistyötä Candelan kanssa tässä yhteydessä luodakseen erittäin ainutlaatuisen veneen.

Lisääntyneellä suorituskyvyllä, kun se nousee noin 16 solmuun, Candela C-8 nousee, ja suurin osa siitä ei kosketa alla olevaa vettä. Tämä jättää sen tuntumaan enemmän ilmatyynyalukselta kuin perinteiseltä veneeltä. Candela lupaa myös tuoda esiin leijuvan lautan, joka voi tukea ihmisiä työmatkoilla Tukholmassa.

Katso lisätietoja Candela C-8: sta täältä. Kiitos Wiredille tarinasta.

Tämä on mainos:
Tutustu tähän lentävään veneeseen


Ladataan seuraavaa sisältöä