Suomi
Gamereactor
laitearviot

Turtle Beach Burst II Air

Turtle Beach alittaa kilpailun sekä ominaisuuksilla että hinnoittelulla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Lähes jokainen markkinoiden keskeinen kilpailija on aloittanut suhteellisen turhan kilpailun siitä, kuka pystyy tuottamaan kevyimmän hiiren. Se ei tietenkään aina tapahdu ominaisuuksien kustannuksella, ja terävimpien antureiden DPI-nopeuksissa on melko suurta kehitystä ja myös kytkimien yleinen parannus. Mutta paino näyttää olevan ensiarvoisen tärkeää.

HQ

Mutta joskus tämä itsepintainen, yksittäinen keskittyminen näyttää johtavan yleisesti huonompaan tuotteeseen, kuten on tapahtunut useiden Razer-hiirten kanssa viime aikoina. Turtle Beach yrittää nyt tehdä saman, mutta uhraamatta... No, mitä tahansa. Burst II Air on höyhenpainoinen, mutta lähes kaikki ominaisuudet ovat ehjät.

Turtle Beach Burst II Air

Ensinnäkin Burst II Air painaa vain 47 grammaa, mikä on itse asiassa melko vähän vähemmän kuin Razerin Viper V3 Pro ja jopa Asuksen ROG Harpe Ace Aim Lab Edition, jotka molemmat istuvat 54 grammaan. Pienempi paino johtuu osittain siitä, että Turtle Beach lyhentää myös hiiren pituutta, mutta vaikka tällä pitäisi olla suuri vaikutus mukavuuteen, he ovat taianomaisesti suunnitelleet tiensä ulos tästä ongelmasta. Istuvuus on pieni, kyllä, mutta ei "epämiellyttävä kynsipito pieni".

Mutta tästä erittäin kilpailukykyisestä taistelupainosta huolimatta täällä on melkein kaikki mitä voit odottaa. Hiiri toimii 2,4 GHz:n taajuudella mukana toimitetulla USB-sovittimella, ja hiiren alla on pieni ontelo säilytystä varten. Siellä on jopa Bluetooth. He ovat jopa löytäneet tilaa mukavalle pienelle DPI-kytkimelle, joka on sijoitettu melko luonnollisesti peukalolle.

Tämä on mainos:

Nämä ovat samat Titan Optical Switches, joita olemme ylistäneet useita kertoja aiemmin, ja sama Owl-Eye -anturin kanssa, joka on "vain" 26 000 DPI Razerin 35 000: n sijaan, mutta joka riittää silti useimmille ihmisille.

Turtle Beach Burst II AirTurtle Beach Burst II Air

Voisit väittää, että puuttuu korkeampi äänestysprosentti. Razerin salainen ase on kyky käyttää 8000 Hz:n äänestystaajuutta, mutta Burst II Air on vain 1000 Hz. Jos se on kaupanmurtaja, olet harvojen vähenevien joukossa, mutta se kannattaa silti hankkia. On myös täysin selvää, että etenkin Razeriin verrattuna Turtle Beach:n tarjonta on melko kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Voit saada tämän vain noin 100 puntaa, mikä on jyrkässä ristiriidassa noin 160 punnan kanssa, jonka Viper 3 Pro usein maksaa.

Edellä mainittu Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition on kuitenkin ongelma, koska se on aiemmin ollut tarjolla noin 110 puntaa, ja sitä on vaikea voittaa. Turtle Beach on kuitenkin ehdottomasti vetänyt ässän hihastaan täällä, ja ansaitsee olla siellä ehdottomasti kilpailukykyisimpien kavereiden kanssa.

Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä