Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

TSM myy virallisesti LCS-paikkansa Shopify Rebellionille

11 vuoden jälkeen esports-joukkue jättää Pohjois-Amerikan liigan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yli 11 vuoden ajan osana League of Legends Championship Series TSM on vahvistanut, että se on virallisesti myynyt paikkansa Pohjois -Amerikan liigassa. Paikka siirretään Shopify Rebellion:lle, joka tekee debyyttinsä LCS:ssä jo vuonna 2024.

Puhuessaan LCS: n jättämisestä TSM julkaisi pitkän lausunnon, jossa todettiin muun muassa: "TSM on liike, joka sitoo meidät kaikki yhteen riippumatta siitä, keitä olemme tai mistä tulimme. Pohjois-Amerikasta ja Euroopasta Etelä-Amerikkaan ja Aasiaan sydämemme sykkivät yhtenä.

"Mustavalkoinen elää meidän kaikkien, fanien ja historiamme kautta. Se elää kaikissa joukkueissamme, jotka kilpailevat samalla mestaruusmentaliteetilla ja Baylifen bravadolla. Matkamme kohti uusia mestaruuksia ei pääty tähän."

Oli paljon huhuja, joiden mukaan TSM halusi jättää LCS: n Euroopan LEC: n hyväksi, mutta mitä tulee esports-joukkueeseen, joka hankkii paikan kyseisessä alueellisessa liigassa, ei ole vielä tullut muita uutisia.

League of Legends
Photo: Riot Games

Aiheeseen liittyviä tekstejä

League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä