Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

TSM jättää Rainbow Six Siege -esports-kohtauksen

Organisaatio saavutti paljon menestystä pelin kanssa, mutta jättää sen taakseen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Maailmassa on harvoja esports-organisaatioita, jotka voivat ylpeillä olevansa Rainbow Six: Siege Six Invitational World Champions, ja yksi niistä on TSM. Huolimatta menestyksestään esports-skenessä, joukkue on ilmoittanut jättävänsä kilpailukykyisen Rainbow Six taakseen ja poistuvansa kilpailukentältä.

Kuten Twitterissä ilmoitettiin, TSM totesi: "Tänään jätämme jäähyväiset TSM R6: lle ja Siege Esportsille. 3 vuotta. 5 pokaalia. 1 maailmanmestaruus."

Tiimi jatkoi: "Emme olisi koskaan voineet kuvitella vuosia sitten, mitä korkeuksia saavuttaisit, virstanpylväitä, joita saavuttaisit, ja muistoja, joita tekisit.

"Emme voi kiittää sinua tarpeeksi siitä, että olet aina ilmentänyt sitä, mitä tarkoitti olla osa #TSM perhettä.

"Yhteisölle ja aiemmille pelaajille, jotka ovat olleet osa tätä matkaa: kiitos.

"Te kaikki teitte nämä kolme uskomatonta vuotta mahdollisiksi. Kiitos omistautumisesta ja peräänantamattomasta tuesta. Kiitos, että toistit mustavalkoisen minne ikinä menitkin."

Tämä kaikki tapahtuu sen jälkeen, kun TSM ei päässyt tämän vuoden Six Invitational-turnaukseen, mikä tarkoittaa, että se ei tällä hetkellä kilpaile Montrealissa osuudesta 3 miljoonan dollarin palkintopotista.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?



Ladataan seuraavaa sisältöä