Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo: Reach

Tsekkaa Bungien Halo Forge -opas

Tarjolla apua omien kenttien tekoon

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Halo: Reach on epäilemättä tämän viikonlopun pelatuimpia pelejä maailmassa. Halon Forge eli kenttäeditori voi kuitenkin olla aloittavalle haloilijalle varsin haastava. Bungie on siksi julkaissut sivuilleen kattavan opaspaketin Forgen saloihin.

Jos peliä ei ole vielä tullut hankittua, katso alla oleva Rise of The Spartans -traileri. Sen jälkeen onkin pakko juosta kauppaan peliä ostamaan.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Halo: Reach - Noble Map PackScore

Halo: Reach - Noble Map Pack

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Reachin verkkotaistelut päivittyvät tuttuun Halo-tapaan kolmella uudella kartalla. Eerik kävi tutkimassa maastoa.

Halo: ReachScore

Halo: Reach

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Eeppinen puolustuskamppailu ihmisten siirtokunnasta lunastaa kovat odotukset näyttävästi - tappio ei ole koskaan maistunut näin makealta.

0
Halo: Reachin PC-beta tulossa kesäkuussa

Halo: Reachin PC-beta tulossa kesäkuussa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bungien Halo: Reach julkaistaan tänä vuonna Windows PC:lle, ja käännöstyön hoitavat 343 Industries ja Splash Damage. Alun perin betatestin piti alkaa jo toukokuussa,...Ladataan seuraavaa sisältöä