Suomi
Gamereactor
lifestyle

Trumpin sosiaalista mediaa tutkitaan rahanpesusta

On mahdollista, että 8 miljoonan dollarin varat tulivat "kahdelta hämärältä yksiköltä".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sen jälkeen kun Donald Trump oli kielletty lähes kaikesta sosiaalisesta mediasta rohkaistuaan Capitolin mellakoita vuonna 2021, hän perusti Trump Media & Technology Groupin (TMTG) myöhemmin samana vuonna. Vuoden 2022 alussa TMTG lanseerasi Truth Socialin, sosiaalisen median alustan, jossa entisellä presidentillä on tällä hetkellä yli 5 miljoonaa seuraajaa.

Vaikka tämä saattaa tuntua siltä, että Trump yksinkertaisesti luo oman saarensa Internetiin, josta hän voi sanoa mitä haluaa, Guardian raportoi, että liittovaltion agentit tutkivat parhaillaan TMTG: tä mahdollisista yhteyksistä Venäjän presidentin Vladimir Putinin liittolaiseen.

Noin 8 miljoonan dollarin varojen väitetään tulleen " kahdelta hämärältä yksiköltä, joita molempia näyttää hallitsevan osittain Venäjän presidentin Vladimir Putinin liittolaisen suhde" . Toistaiseksi TMTG tai Truth Social eivät ole vastanneet.

Tutkimuksen perusteluna oli, että vuonna 2022 TMTG:lle annettiin 8 miljoonaa dollaria sen pitämiseksi pinnalla. Rahat tulivat Paxum Bankilta, pankilta, joka tunnetaan historiastaan tarjota pankkipalveluja pornografia- ja seksityöntekijäteollisuudelle. Tämän kerrotaan antavan sille suuremman mahdollisuuden osallistua rahanpesuun ja muuhun laittomaan rahoitukseen.

Tämä on mainos:

Tutkinnan tuloksista riippuen tämä voi varmasti haitata Trumpin suunnitelmia ehdokkuudesta vuoden 2024 vaaleissa.

Trumpin sosiaalista mediaa tutkitaan rahanpesusta


Ladataan seuraavaa sisältöä