Suomi
Gamereactor
uutiset
Total War: Rome II

Total War: Rome II uusin lisuri tuo mukanaan Spartalaiset

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sega ilmoitti Total War: Rome II:n seuraavan suuren lisäosan julkaisusta ja tällä kertaa matkataan kauas menneisyyteen. Wrath of Sparta -niminen lisuri sijoittuu vuoteen 432 eaa., jolloin Peloponnesolaissota oli jo syttymäisillään. Näin kaukana menneisyydessä ei Total War -sarjassa ole aikaisemmin käytykään.

Paketissa tulee tavaraa rahan edestä, sillä se sisältää muun muassa uuden kampanjan, sekä neljä uutta liittoumaa. Nämä ovat Sparta, Ateena, Korintti ja Boiotian liitto. Lisäksi mukana tulee täysin uusia teknologiapuita, erilaisia yksiköitä, kreikkalaisia sankareita ja antiikin ihmeitä.

Wrath of Sparta julkaistaan 16. joulukuuta, mutta sen voi käydä ostamassa ennakkoon Steamistä, josta lisuri irtoaa nyt kymmenen prosentin alennuksella. Lopullinen hinta on ennen julkaisua 13,49 euroa ja julkaisun jälkeen se nousee 14,99 euroon.

Mitä luulet, kuullaankohan pelissä legendaarinen "This is Sparta!" -karjahdus?

Total War: Rome II
Total War: Rome IITotal War: Rome II
Total War: Rome IITotal War: Rome II
Total War: Rome II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Total War: Rome IIScore

Total War: Rome II

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Creative Assembly on tehnyt pitkän uran hieman erilaisten reaaliaikaisten naksuttelupelien parissa. Nyt tie vie jälleen Roomaan.

0
Total War: Rome II saa uuden kampanjan

Total War: Rome II saa uuden kampanjan

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Sega ja The Creative Assembly ovat paljastaneet uuden kampanjan olevan tulossa peliin Total War: Rome II. Toisin sanoen yli neljä vuotta pelin julkaisun jälkeen. Tarina...Ladataan seuraavaa sisältöä