Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Total War: Pharaoh, tässä kaikki mitä tarvitsee tietää

Muuttuvat säätilat, kampanjan muokkaus ja niin edelleen tekevät tästä pelistä omaa luokkaansa olevan Total War -kokemuksen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Muinainen Egypti on kriisissä. Niilin varrella alkaa nousta kruununtavoittelijoita, ja on pelaajan tehtävänä päättää, kenestä tulee uusi faarao Creative Assemblyn uudessa ja dynaamisessa strategiapelissä.

Total War: Pharaoh julkaistaan pian, ja nyt on aika astua pronssikauden romahduksen keskelle luomaan Egyptin tulevaisuutta. Voi valita kolmesta erilaisesta kulttuurista, jotka levittäytyvät halki maanpiirin egyptiläisinä, heettiläisinä ja kanaanilaisina. Valittavana on yksi kahdeksasta ryhmittymäjohtajasta, ja sitten marssitaan kohti voittoa.

Muuttuvat säätilat vaikuttavat merkittävästi taistelukentän tapahtumiin, ja kampanjastaan voi tehdä niin kaoottisen tai realistisen kuin haluaa uusilla yksilöintivaihtoehdoilla. Total War: Pharaoh lisää mukaan annoksen syvyyttä, jota ei ole ennen koettu Total War -peleissä. Opi kaikki mitä tietää pitää tästä eeppisestä uudesta strategiapelistä alla olevalta videolta.

HQ

Total War: Pharaoh julkaistaan PC:lle Steamissa 11. lokakuuta.

Total War: Pharaoh

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä