Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Toronto Defiantilla on uusi päävalmentaja

Ja on eronnut kahdesta muusta pelaajastaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Toronto Defiant Overwatch League -joukkue liittyy kauden ulkopuoliseen Overwatch League -hauskanpitoon tekemällä myös muutamia erilaisia ilmoituksia. Tämä on tulossa sekä päävalmentajan lisäyksen että myös kahden muun aktiivisen pelaajan vapauttamisen muodossa.

Päävalmentajan osalta entinen San Francisco Shockin apuvalmentaja Cas "Casores" Andel tulee joukkueeseen ja haluaa johtaa heitä kaudella 2023.

Mitä tulee seuraaviin kahteen pelaajaan, jotka lähtevät joukkueesta, Lee "Twilight" Joo-seokin ja Jeong "Heesu" Hee-sun äskettäisen lähdön jälkeen, nyt sekä Kim "MuZe" Young-hun että Jung "ALTHOUGH" Hyun-wook siirtyvät molemmat myös eteenpäin.

Yhä pienemmällä aktiivisella listalla voit odottaa näkeväsi paljon allekirjoituksia tulevina viikkoina ja kuukausina, kun Defiant valmistautuu kauteen 2023.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä