Suomi
Gamereactor
uutiset
Tomb Raider

Tomb Raiderilla eri kehittäjä PS4:llä ja Xbox Onella

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tomb Raiderin eilisen ruudunpäivityspolemiikin yhteydessä on pulpahtanut pintaan, että uuden sukupolven konversioilla on itse asiassa eri kehittäjä eikä kumpikaan ole pelin alkuperäisen luojan Crystal Dynamicsin käsialaa.

PS4-sovituksesta vastaa Nixxes Software, joka aiemmin auttoi Crystal Dynamicsia pelin saamisessa PS3:lle ja PC:lle. Xbox One -versio on puolestaan lykätty Sleeping Dogs -studio United Front Gamesille.

Square Enix kommentoi polemiikkia sanomalla, että 1080p:n tarkkuus 30 kuvan nopeudella oli käännösurakoiden tavoite, mutta paremmastakaan suorituskyvystä ei valiteta.

Eilisten tietojen mukaan Tomb Raider: Definitive Edition toimisi PS4:llä 60 kuvan nopeudella, kun taas Xbox Onella pysyteltäisiin 30 kuvan tuntumassa. Käännökset julkaistaan ensi viikolla.

Tomb Raider

Aiheeseen liittyviä tekstejä

4
Tomb Raider: Definitive EditionScore

Tomb Raider: Definitive Edition

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Parannukset eivät ole niin isoja, että ne oikeuttaisivat pelin oston toiseen kertaan, mutta ne tekevät uusintajulkaisusta pelin definitiivisimmän version.

Tomb RaiderScore

Tomb Raider

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Elfving

Uusi Tomb Raider käynnistää sarjan alusta, kun nuori Lara Croft haaksirikkoutuu mystiselle saarelle.Ladataan seuraavaa sisältöä