Suomi
Gamereactor
artikkelit

Tom Hardyn viisi parasta suoritusta

Capone, Venom, Bane ja Mad Max: Tom Hardy on nähty vuosien varrella useissa tunnetuissa rooleissa. Tässä ovat ne viisi vaikuttavinta suoritusta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tom Hardy on ehtinyt viettää seitsemän vuotta Venomin roolissa ennen kuin se viimeinen elokuva Venom: The Last Dance saapuu katsottavaksi. Hardyssa on kuitenkin ainesta paljon muuhunkin, ja tässä ovat ne viisi parasta.

5. Inception (2010)

Identiteettivaras Eames Christopher Nolanin trillerissä on edelleen 14 vuotta ilmestymisensä jälkeen hyvin erilainen rooli Hardylle. Röyhkeä tyyli ja suhtautuminen vakavaan rikokseen on karismaattista melkein itsekkyyteen saakka. Hardy loistaa kylmällä elekielellä ja kiihkeydellä.

Tom Hardyn viisi parasta suoritusta

4. Dark Knight Rises (2012)

Sarjakuvissa Bane on 300 kg painava mutanttihirviö, ja Joel Schumacherin elokuvassa Batman Forever Bane oli jonkinlainen lihaksikas karikatyyri, joka tuhosi kaiken tiellään. Nolan halusi tehdä jotain muuta. Ennen Dark Knight Risesin kuvauksien aloittamista Hardy oli opetellut jäljittelemään 1930-luvun nyrkkeilijän puhetapaa, ja lainasi tämän Banelle. Tuloksena on hyvinkin riipivä pahis.

Tämä on mainos:
Tom Hardyn viisi parasta suoritusta

3. Mad Max: Fury Road (2015)

Hardyn Mad Max on melkein mykkärooli, mutta siitä huolimatta läsnäolo on pakko noteerata koko elokuvan ajan. Hardy todellakin astuu rooliinsa, ja suoritus on vaikuttava.

Tämä on mainos:
Tom Hardyn viisi parasta suoritusta

2. Warrior (2011)

Hardy on parhaimmillaan esittäessään vahvaa ja samaan aikaan haavoittuvaa, harkitsevaa ja hiljaisen sisäisesti korvennettua. Hänellä on kyky välittää maksimaalinen määrä tunnetta minimaalisilla eleillä, ja ilman tarvetta puhua. Warriorissa Hardy esittää MMA-tappelijaa ja sisäisesti haavoittunutta sotaveteraania Tommy Conlon, joka on menettänyt yhteyden veljeensä suurimmaksi osaksi isän alkoholismin ja äidin traagisen kuoleman johdosta. Tässä on mitä katsottavin elokuva.

Tom Hardyn viisi parasta suoritusta

1. Locke (2013)

Hardyn esitys Lockessa on harmillisen aliarvostettu yhden miehen draama. Tarjolla on yksi kaikkien aikojen terävimmistä näyttelijäsuorituksista. Henkisesti kovin etäinen insinööri Ivan Locke yrittää autossaan matkalla ulos Lontoosta saada elämäänsä järjestykseen soittamalla puheluita läheisilleen.

Tom Hardyn viisi parasta suoritusta


Ladataan seuraavaa sisältöä