Suomi
Gamereactor
uutiset
Starfield

Todd Howardin mukaan Bethesda etsii keinoja vauhdittaa tuotantoaan

Amazon Prime Videon oma Fallout-sarja on luonut lisää painetta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bethesdan Starfield tuli ja meni, mutta kansan kiinnostus seuraavia Bethesdan pelejä kohtaan on korkeammalla kuin koskaan. Tulossa ovat ainakin The Elder Scrolls VI ja Fallout 5 sitten jossain kaukaisessa tulevaisuudessa.

Painetta tuotannon vauhdittamiseksi on ilmassa, koska Amazon Prime Videon oma TV-sarja Fallout on kerännyt huimaavan menestyksen. Kinda Funny Gamesin podcastissa Kinda Funny Gamescast puhunut Bethesdan mies Todd Howard kertoi, että Bethesda etsiskelee sisäisesti keinoja tuotantonsa vauhdittamiseksi.

"[Our games] do take a long time, and so I think one of the things we're focused on here is obviously making sure they're of the highest quality, but also finding ways to increase our output. Because we don't want to wait that long either, right? It's never our plan, but we want to make sure we get it right."

Kuten muistamme, Skyrimin ja Fallout 4:n välissä meni neljä vuotta, ja sitten Fallout 4:n ja Starfieldin välissä kahdeksan vuotta. Toivottavasti siis Starfieldin ja The Elder Scrolls VI:n välillä ei mene 12 vuotta.

Starfield

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Starfield alkaa aivan liian hitaastiScore

Starfield alkaa aivan liian hitaasti

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Vuosia odotettu avaruusseikkailu avaa massiivista sisältöään hitaasti, mutta riittääkö tahti pitämään mielenkiintoa yllä monipuolisesta tekemisestä huolimatta?Ladataan seuraavaa sisältöä