Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
NHL 23

Tiistain aamun arviossa se tämän vuoden NHL 23

Jokavuotinen Electronic Artsin NHL-painos on jälleen pelaajien ulottuvilla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

NHL 23 tuntuu jälleen kerran välivuosiversiolta, vaikka se onkin tuttua ja turvallista jääkiekkoviihdettä.

Lue kattava arvostelumme täältä.

"Viime vuonna saimme päivitetyn grafiikkamoottorin ja odotimme kaikki innolla, kuinka EA Sports käyttäisi sen uudenkarheaa tehoa. Ainakin lopputulos oli joka tapauksessa kauniimpi. Peli näyttää suurimmaksi osaksi todella hyvältä ja nyt mukana on jopa NHL-joukkueiden oikeita animaatioita jäällä ennen peliä. Kuvittele mielessäsi hieno ajanjakso, jota yleisö pääsee katsomaan ennen ottelun alkua. Se näyttää todella hyvältä, mutta jostain oudosta syystä pelintekijät ovat päättäneet mallintaa sen vain kuudelle eri joukkueelle. Eikä sitä kuitenkaan tapahdu joka pelissä. Grafiikka on muuten edelleen hyvä, kuten viime vuonnakin."

NHL 23
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
NHL 23Score

NHL 23

ARVIO. Kirjoittaja Gamereactor SE (Kääntänyt: Toni Turunen)

Kiekko putoaa jäähän. NHL 23 on täällä ja luistimet on nauhoitettu. Onko jää todella äskettäin pesty vai onko se samaa jäätä kuin viime vuonna?Ladataan seuraavaa sisältöä