Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Tietojen mukaan Overwatch League -joukkueilla ei edelleenkään ole pääsyä Overwatch 2:n betaan

Joukkueet eivät myöskään olleet tietoisia Activision Blizzardin aikeista ulkoistaa liiga ulkopuoliselle organisaatiolle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch League tekee paluun kolmen kuukauden kuluttua. Dexerton mukaan ilmassa on huonoja merkkejä monenlaisia.

Overwatch 2 lykkääntyi hiljan jälleen, mutta edelleen vuoden 2022 liiga on tarkoitus pelata juurikin Overwatch 2:lla. Nyt saatujen tietojen mukaan joukkueilla ei edelleenkään ole pääsyä Overwatch 2:n betaversioon. Joukkueet ovatkin käyttäneet Overwatchin Workshopia luoden itselleen 5v5-otteluita, joka siis ottaa huomioon pelihahmoihin tehtävät oletetut muutokset Overwatch 2:ssa.

Edelleen tietojen mukaan joukkueet eivät tienneet Activision Blizzardin aikeista ulkoistaa liiga ulkopuoliselle organisaatiolle, kuten esimerkiksi Call of Duty League on tehnyt.

Toistaiseksi asiasta ei ole virallisia tietoja Activision Blizzardin tai Overwatch Leaguen suunnalta.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä