Suomi
Gamereactor
laitearviot

Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310

Thrustmasterin lippulaivaratti päätyi Gamereactorin testiin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Thrustmaster on maailman johtava rallirattien valmistaja, mutta hintaakin sitten riittää useita satoja euroja. Nyt testattu TS-XW on polkimiensa kanssa hintaluokassa 800 euroa, joten laadun on syytä olla hyvä.

HQ
Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310

TS-XW on PC:n ja Xbox Onen ratti, joka perustuu TS-PC-malliin muutamin tärkein muutoksin. Kaunis tummanpunainen jälki ratin sivuilla saa ratin näyttämään urheilulliselta ja vakuuttavalta. Keskellä on Xboxin valikkonappi. Tärinän laittaminen maksimitasolle ei oikein kannata, koska silloin rattia on hankala pitää käsissään. Ylenmääräinen tutina kun ei taatusti auta niitä parempia kierrosaikoja metsästettäessä.

Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310

Sparco-ratti on tietenkin se suurin ero verrattuna alkuperäiseen TS-rattiin. Ratti itsessään on kookas (31 cm), ja paksuus on juuri oikea. Yhdeksän tavallista nappia ovat uudelleen ohjelmoitavissa, jolloin rattia voi käyttää melkein missä tahansa ajopelissä. Polkimet on valmistettu vankasta hyvän pidon tarjoavasta materiaalista. Polkimien paikkaa voi halutessaan muuttaa. Ratin kiinnitys tapahtuu samalla tavalla kuin aiemmissa malleissa. Toisin sanoen tällä tavalla voi ottaa hyötykäyttöön vanhempien mallien osia, jos taloudessa on useita Thrustmasterin ratteja.

Tämä on mainos:
Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310

TS-XW Racer Sparco P310:n ratti pystyy kilpailemaan minkä tahansa vastaavan tuotteen kanssa laadussa. Harmillisesti polkimet eivät tunnu yhtä laadukkailta, joten myös niiden olisi pitänyt olla samalla tasolla laadun kanssa. Polkimet toimivat kyllä ja ajavat asiansa useimmissa ajopeleissä. Sen sijaan raskaan sarjan simulaattoreissa nykyiset polkimet eivät pärjää. Thrustmasterin pitäisi tosissaan harkita metallisten polkimien käyttöönottoa.

Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310

Jos siis haussa on kierrosaikoja parantava ratti PC:lle tai Xbox Onelle, voi TS-XW Racer Sparco P310:a suositella. Polkimet tuntuvat hieman halvoilta, mutta silti kokonaisuus on kauttaaltaan laadukas paketti.

Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Tärinää riittää, vankka rakenne, kokoaminen helppoa, hiljainen
-
Halvan tuntuiset polkimet
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä