Suomi
Gamereactor
uutiset
The Wolf Among Us

The Wolf Amongin Mac ja PS3 -versiot tulossa lähipäivinä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Loistavasta The Walking Dead -pelistä tunnetun Telltale Gamesin uutuus The Wolf Among Us starttasi viime perjantaina ensimmäisen jakson voimin. Faith-niminen ykkösepisodi ilmestyi 11. lokakuuta PC:lle ja Xbox 360:lle, ja sen oli tarkoitus saapua myös Macille. Jotain meni kuitenkin vikaan, eikä Mac-julkaisu ollut mahdollinen "ennalta-arvaamattoman ongelman" takia. Telltalen mukaan studio selvittää tilannetta ja pyrkii julkaisemaan pelin Macille lähipäivinä.

Lähipäivinä The Wolf Among Us ilmestyy myös Playstation 3:lle. Peli on osa keskiviikon PSN-päivitystä, joten pleikkapelaajat pääsevät tällöin pelin ensimmäisen episodin kimppuun.

The Wolf Among Us perustuu moninkertaisesti palkittuun Fables-sarjakuvaan, joka käsittelee satujen ulottuvuudesta oikeaan maailmaan karkoitettujen taruolentojen synkkää elämää New Yorkissa. Viisijaksoisen pelin hinta on noin 23 euroa. Pelin Steam-sivulle pääsee tästä ja julkaisutrailerin voi katsoa alta.

HQ
The Wolf Among Us

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
The Wolf Among Usin neljäs jakso ilmestyi

The Wolf Among Usin neljäs jakso ilmestyi

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Telltale Gamesin The Wolf Among Usin neljäs jakso In Sheep's Clothing tipahti eilen PC:lle ja PS3:lle. Tänään se ilmestyy Xbox 360:lle ja loppuviikosta iOS-laitteille.Ladataan seuraavaa sisältöä