Suomi
Gamereactor
sarjojen arviot
The Witcher

The Witcher Season 3 Volume 2

Hyvästi Geralt, sinua tullaan kaipaamaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Jonkinmoisen tauon jälkeen palaamme The Witcherin 3. kauden pariin. Tiedän, miksi Netflix haluaa jakaa isommat hittinsä kahteen osaan nykyään, mutta luovasta näkökulmasta se ei ole järkevää. Edes The Witcherin tuotantotiimille ei kerrottu, että tämän kauden välissä pidettäisiin kuukauden mittainen tauko, mikä ei antanut heidän suunnitella tai kiertää sitä.

Juuri ennen kuin The Witcherin kausi 3 ja osa 1 haalistuu muististamme, Netflix tarjoaa meille kolme uutta jaksoa. Kyllä, vain kolme, mutta ihan oikeasti, erottelussa ei ollut mitään järkeä. Jättäen tuon turhan episodin toistaiseksi huomioimatta, sukeltakaamme takaisin mantereelle jatkamaan siitä, mihin jäimme.

The Witcher
Tämä on mainos:

Jakson 5 lopun jyrkänteen jälkeen Geralt aloittaa tämän toisen osan veitsi kurkullaan ja kaaoksen vallitessa Aretuzassa. Redania yrittää neutraloida veljeskunnan joidenkin sen jäsenten avustamina. En voi oikeastaan ​​antaa juonesta paljoa enempää ilmi kääntymättä spoilerialueelle, sillä kauden 3 loppupuolella tapahtuu paljon isoja asioita, joita kirjafanit ovat odottaneet pitkään. Näiden asioiden toteuttaminen on tulkintojen varassa, mutta vaikka huomaan, että kaikki asiat eivät toteudu, seuraamme suurimmaksi osaksi samoja tapahtumia Tor Larassa ja siitä eteenpäin. Tämä tuntuu siltä, ​​että näin tapahtuu ensimmäistä kertaa tässä sarjassa. Voin itse asiassa sanoa, että se pohjautuu lähdemateriaaliin, vaikka se ei silti pysty tekemään materiaalista oikeutta.

The Witcherissä on edelleen epäjohdonmukaisuuksia ja ongelmia, jotka estävät sitä olemasta suosittelun arvoinen esitys. Se pysyttelee täydellisellä ajantappokaistalla, eikä vastaa odotuksiasi. Se on parempi kuin jotkut toiset sarjat, mutta ei tarpeeksi hyvä nousemaan sille tasolle, missä sen pitäisi olla. Se on yksi upeista Netflix-esimerkeistä, joissa sisältö menee luovuuden edelle. Ensin se on olemassa ja sitten se on jäänyt sivuun noin viikossa, kun jo odotamme innolla seuraavaa sarjaa. Olen jo käynyt läpi monet ongelmani The Witcherin kauden 3 Volume One -arvostelun kanssa, joten vapaa-ajallani yritän käydä läpi vain esille tulevat uudet ongelmat ja sarjaa edelleen myrkyttävät asiat. Jälkimmäisestä lähtien dialogi tuntuu edelleen halvalta ja laiskalta, eikä sisällä minkäänlaista itsetuntoa tai vivahteita. Se varmistaa, että katsoja tietää kaiken, mitä tapahtuu, iskemällä häntä päähän kiusallisella esittelyllä, joka ei jätä mitään kertomatta ja tämä saa meidät miettimään jotain muuta. Jopa taustalla pysyviä hahmoja esitellään usein yksittäisissä kohtauksissa, jolloin yleisölle jää tunne kuin heitä kohdeltaisiin lapsien tavoin. Selkämme takana ei ole käänteitä, jotka jättäisivät tunteen, että kävisit ne mielessäsi läpi katselusi aikana. Joillekin tämä saattaa tehdä katselukokemuksesta helpomman ja sulavamman, mutta pidän siitä, että esitykset haastavat minua pohtimaan, mitä tiettyjen sanojen käyttö tarkoittaa. En vain löydä The Witcheristä sellaista sisältöä. Lisäksi tuntuu, että melkein jokaiselle hahmolle annetaan sama ääni. Esitykset auttavat ymmärtämään, kuka puhuu, mutta vuorosanoista on vaikea nähdä hahmojen omaa identiteettiä.

The Witcher

Esityksistä puheen ollen - pidin niitä hieman kaksiteräisenä miekkana toisessa osassa. Tämän kauden jälkipuoliskolla meidät esitellään parille uudelle ja tärkeälle kasvolle, ja jotkut heistä eivät todellakaan sovi kokonaisuuteen. Tämä ei ole valitettavaa sen osalta, etteivätkö ne näyttäisi kirja- tai pelikollegoiltaan, mutta erityisesti Milvan ja Falkan kokonaissuoritukset olivat mielestäni melko puisia. Tietysti tässä on elementti, joka antaa asioiden soljua omalla painollaan, mutta se ei ole vähintäänkin hyvä ensivaikutelma. Falka - jonka on tarkoitus olla tämä maailman menneisyyden kauhistuttava hahmo - ei onnistu pelottamaan, eikä hahmoa voi siksi ottaa vakavasti, kun taas Milvan toimitus saa minut kiinnostumaan hahmosta, jonka kanssa tiedän viettävän paljon aikaa eteenpäin mentäessä. Toisaalta vakituiset hahmomme, kuten Yennefer, Jaskier ja Tissaia, jatkavat vahvaa esitystä, jopa heikomman materiaalin joukossa. Huomasin pitäväni Trissistä tällä kertaa enemmän, ja Vilgefortzissa on myös hullun ja mielipuolisen pahiksen kipinöitä. Henry Cavill Geraltina saa minut vain toivomaan, että hän jatkaisi roolissaan, koska pelkään, että tämä esitys uppoaa todella syvälle ilman häntä.

Tämä on mainos:

Muut asiat, jotka turhauttivat tällä kaudella, olivat tontut ja maagit. Tämä kokeilu, joka keskittyi paljon enemmän tonttuihin, on epäonnistunut surkeasti. Huomaan välittäväni yhä vähemmän heidän ahdingoistaan, koska näyttää siltä, ​​​​että siellä ei tapahdu juonen kannalta tärkeitä asioita. He ovat vain taustalla saapasteleva ryhmä. The Witcherin maagit kamppailevat edelleen suurten johdonmukaisuuksien kanssa. Ovatko he voimakkaita vai eivät? No, se riippuu esityksen tarpeista. Yhtenä hetkenä he voivat loihtia tulta käsiensä leveydeltä, kun taas seuraavaksi kaksi heistä epäonnistuu taistelussa yhtä sotilasta vastaan.

The Witcher

Kuten olen aiemmin sanonut, nämä puutteet eivät tee The Witcheristä maailman huonointa show'ta, kuten jotkut haluaisivat uskoa. Sen toiminta pysyy vakaana kauttaaltaan ja kirjojen päätarinaan pääsemisen myötä on ehkä toivoa, että saamme jotain hieman johdonmukaisempaa. Viimeisen jakson useat väärät lopetukset eivät välttämättä osoita siihen suuntaan, mutta vaikka se jatkaisikin keskitietä, se on täysin käyttökelpoinen esitys katsottavaksi.

The Witcher Season 3 Volume Two oli katsottavampi kuin Volume One, mutta vain täpärästi. Se kärsii edelleen suurista ongelmista, ja minusta tuntuu, että tämä sarja olisi voinut olla paljon enemmän. Silti vahvat esitykset, hyvin koreografoitu ja kuvattu toiminta sekä paremmat viittaukset kirjan juoniin auttavat saamaan tämän ulos kouruista, joissa tv:n todellinen roskasisältö oleskelee.

05 Gamereactor Suomi
5 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä