Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt jäissä toistaiseksi Playstation 5:lle ja Xbox Series X:lle

CD Projekt Red ei julkaise uuden polven päivitystä kesällä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Cyberpunk 2077 on valitettavasti osoittanut, ettei puolalaisen CD Projekt Redin sanaan voi enää luottaa. Firman aiempi peli The Witcher 3: Wild Hunt on saamassa päivityksen Playstation 5:lle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle). Alun perin päivityksen piti tapahtua syksyllä 2021, mutta lanseerausta siirrettiin kesään 2022. Ja nyt lykkäykset jatkuvat.

CD Projekt Red on paljastanut, että he aikovat tehdä ne viimeiset silaukset itse sen sijaan, että antaisivat Saber Interactiven hoitaa homman loppuun saakka alkuperäisen suunnitelman mukaan. Näin ollen The Witcher 3: Wild Huntin odotettu päivitys on lykkääntynyt toistaiseksi.

Jos on aikonut The Witcher 3:n aloittaa odotellen vain sitä uuden polven päivitystä, lienee aika lopettaa odottaminen ja käynnistää peli jo nyt.

The Witcher 3: Wild Hunt
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä