Suomi
Gamereactor
uutiset
The Walking Dead: Michonne

The Walking Dead: Michonne esittäytyy ensimmäisellä trailerilla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Telltale Games on puskenut ulos ensimmäisen trailerin The Walking Dead: Michonne -pelisarjasta, joka on kestoltaan melkoisen lyhyt heidän aikaisempiin tuotoksiinsa verrattuna. Katanaa heiluttavan Michonnen seikkailut kestävät ainoastaan kolmen jakson verran. Niissä perehdytään tapahtumiin, jotka sattuivat The Walking Deadin sarjakuvien 126 ja 139 välillä. Äänensä Michonnelle antaa Samira Wiley, joka tunnetaan muun muassa Orange is the New Blackin Poussey Washingtonina.

Telltale Gamesin toimitusjohtaja Kevin Bruner kuvailee lehdistötiedotteessa innokkain sanankääntein heidän uutta sarjaansa. Sen on tarkoitus kietoutua yhä tiukemmin Robert Kirkmanin sarjakuvien ympärille. Michonne on hänen mielestään loistava päähahmo, sillä hän on Brunerin mukaan eräs The Walking Dead -sarjakuvien monipuolisimmista ja syvällisimmistä hahmoista.

The Walking Dead: Michonnen oli tarkoitus saapua markkinoille jo tämän vuoden aikana, mutta julkaisua lykättiin vuoden 2016 helmikuulle. Pelisarja nähdään jälleen lukuisilla eri alustoilla. Minisarja on täysin itsenäinen osansa, joten se ei vaadi sarjan muita The Walking Dead -pelejä toimiakseen.

HQ
The Walking Dead: Michonne

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä