Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
arviot
The Texas Chain Saw Massacre

The Texas Chain Saw Massacre ei onnistu millään tavalla

Little Big Planet 3:n ja Sonic Allstars Racingin kehittäjät ovat tehneet jotain ihan muuta. Ja pieleen meni.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
The Texas Chain Saw Massacre

The Texas Chain Saw Massacre -pelissä olisi ollut ainesta. Siinä olisi voinut olla Resident Evil 7: Biohazardin tunnelma, The Evil Withinin ja Outlastin väkivalta unohtamatta vaikutteita Amnesiasta ja Resident Evil 4:stä. Kauhuinen yksinpeliseikkailu Leatherfacella. Sen sijaan tuloksena on buginen kesken jätetty moninpeli, joka ei tuo mitään uutta jo valmiiksi vahvasti kilpailtuun lajityyppiin.

The Texas Chain Saw Massacre kopioi ilman häpeää Dead by Daylightin kaikkineen. Kyseessä on asymmetrinen moninpeli, jossa neljä selviytyjää koettaa paeta kolmelta murhaajalta kolmessa erilaisessa kentässä. Kaikki paikat ovat innoittuneet Tobe Hooperin 1970-luvun kauhuelokuvasta. Selviytyjien täytyy piiloutua, hiiviskellä ja juosta. Tappajien täytyy sitten etsiä, jäljittää, metsästää ja tappaa. Peli toimii täsmälleen samalla tavalla kuin Dead by Daylight, joskin erona on kolme murhaajaa. Kaikki ominaisuudet on haettu muualta, joten omaa persoonallisuutta ei ole. Kopio voi joskus toimia paremmin kuin se alkuperäinen, mutta ei tällä kertaa.

Jo pelin aloitus on hämmentävä ja huonosti tehty. Kehittäjät ovat laittaneet päällekkäin erilaisia järjestelmiä, ja opastusosio on niin huonosti tehty, etten ensimmäisen 90 minuutin aikana ymmärtänyt edes perustoimintoja. Moinen tietenkin johtaa runsaisiin kuolemiin ilman ymmärrystä siitä, mitä pitäisi tehdä toisin.

Tämä on mainos:

Kykypuu kokemuspisteille ja erilaisille päivityksille on hämmentävän pahasti epätasapainossa. Jouduin kohtaamaan tappiin saakka päivitettyjä vastustajia, jolloin mahdollisuudet menestyä olivat puhdas nolla. Arvostan yritystä tehdä peliin enemmän hahmonkehitystä kuin mitä Dead by Daylight tarjoaa, mutta se pitää tehdä hyvällä tasapainotuksella, sillä onhan kyseessä verkossa pelattava moninpeli.

The Texas Chain Saw Massacre on erittäin kömpelö peli. Tämä yhdistetään usein kauhupelien lajityyppiin, mutta tällä kertaa kysymys on enemmänkin kehittäjien huolimattomuudesta. Osuma-alueet eli "hitboxit" ovat huonosti aseteltuja puhumattakaan kelvottomista liikeanimaatioista. Väkivaltaiset tapot eivät ole näyttäviä, vaan ainoastaan rumia ja turhauttavia.

Mukana on vielä iso joukko erilaisia bugeja. Peli jäätyy, kaatuu, eikä seuranhaku tunnu toimivan kunnolla. Peleihin pääseminen on hyvin hankalaa. Tunnettuun elokuvaan perustuvaa maineikasta peliä ei olisi pitänyt julkaista tässä tilassa. Peli lisäksi näyttää maisemiltaan liian kirkkaalta, ja seurauksena henkilöhahmot ovat kuin huonosti animoituja mannekiineja juoksemassa sinne ja tänne karmeissa varjoissa. Kolme mukana olevaa kenttää ovat turhan erilaisia graafisesti. Pelin ulkoasusta ei siis ole juurikaan positiivista sanottavaa.

Evil Dead: The Gamen lailla The Texas Chain Saw Massacre on yksi iso hukattu tilaisuus. Se on vääränlainen peli, ja maineikasta lisenssiä on käytetty väärällä tavalla. Pelattavia kenttiä on vain kolme, pelimuotoja tasan yksi, seuranhaku ei toimi, bugeja riittää, liikeanimaatiot ovat kauheita ja pelimekaniikat jäykkiä. Ei tätä voi suositella.

Tämä on mainos:
The Texas Chain Saw MassacreThe Texas Chain Saw Massacre
04 Gamereactor Suomi
4 / 10
+
Leatherface on hiuksia nostattava, paljon verta, ajoittain hyviä maisemia
-
Sotkuiset ja haastavat pelimekaniikat, ei mitään omaa ideaa, yksitoikkoinen, buginen
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä