Suomi
Gamereactor
uutiset
The Outer Worlds

The Outer Worlds on jatkossa Microsoftin pelisarja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yksi vuoden 2019 parhaista peleistä oli ensimmäisen persoonan tieteispeli The Outer Worlds, joka oli Obsidian Entertainmentin käsialaa. Ennen pelin julkaisua Microsoft meni ja osti pelistudion itselleen. Siitä lähtien on huhuiltu pelisarjan tulevaisuudesta, sillä The Outer Worldsin julkaisi aikoinaan Take-Two'n omistama Private Division.

Huhuilujen mukaan Microsoftilla olisi nyt kaikki pelisarjan oikeudet, ja asiaan on saatu varmistus Private Divisionilta. Asiasta kertoi Gamasutra.

"Private Division is still supporting and marketing The Outer Worlds, including the upcoming release of Murder on Eridanos DLC on Nintendo Switch. Moving forward, Obsidian and Microsoft will be publishing future iterations in the franchise, and we're absolutely thrilled to see where they take it."

Jatko-osaa ei ole julkistettu, mutta peli on kuitenkin myynyt yli kolme miljoonaa kappaletta. Gamereactorin arvion voi lukea täältä.

HQ
The Outer Worlds

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Outer WorldsScore

The Outer Worlds

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Fallout avaruudessa, ja vähän Mass Effectkin. Pelimekaanisesti ei suinkaan vanhahtava, vaan perinteinen. Juuri tällaista olen kaivannut.Ladataan seuraavaa sisältöä