Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

The Lich King on palannut, ja sitä juhlitaan suoratoistolähetyksin ja palkinnoin

Neljäs ja viimeinen suoratoistolähetys on pian käsillä Viikingit-näyttelijä Alicia Agnesonin kanssa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Aluksi kannattaa osallistua visailuun, jotta voi voittaa joukon kivoja palkintoja. Lue lisää alta.

Joko osallistuit? Hieno juttu, sillä nyt suunnataan Northrendiin. Blizzard on saavuttanut suurta menestystä tarjoamalla kovan luokan World of Warcraft -faneille juuri sen version suurikokoisesta maailmasta kuin he haluavatkin. Classic-versio on homman nimi, ja nyt on aika sille monien suosikille Wrath of the Lich King.

Laajennus saapui vuonna 2008, ja monille se on esimerkki täydellisestä tasapainosta helposti lähestyttävyyden, haasteen ja sosiaalisen kanssakäymisen kesken. Julkaisu on lähellä, ja juhlan kunniaksi yhteistyössä Activision Blizzardin kanssa pidetään suoratoistolähetyksiä, visailuja ja jaetaan palkintoja.

Suoratoistolähetykset - "Skandinavian kiertue"

HQ

Aluksi voimme kertoa, että tulossa on giganttisia suoratoistolähetyksiä vieraiden kera, joita pääsee katsomaan live-sivulla. Aikataulu on seuraava:


  • 31. elokuuta Oscar Dronjak Hammerfall-yhtyeestä on paikalla suoratoistajien SNOWMIXIY ja AnnieFuschsia kanssa

  • 6. syyskuuta ollaan taas suoratoistajien Sjeletyven ja Whazz kanssa

  • 14. syyskuuta Viikingit-näyttelijä Alex Høgh Andersen on studiossa kera suoratoistajien Sjeletyven ja Johnni Gade kanssa

  • 27. syyskuuta mukana on Viikingit-näyttelijä Alicia Agneson, ja jälleen kera suoratoistajien Sjeletyven ja Johnni Gade

Katso alta menneiden lähetysten uusinnat.

Suoratoistolähetys Alicia Agnesonin, Johnni Gaden ja Sjeletyvenin kanssa

HQ

Suoratoistolähetys Alex Høgh Andersenin, Sjeletyvenin ja Johnni Gaden kanssa

HQ

Suoratoistolähetys Hammerfallin Oscar Dronjakin, SNOWMIXYn ja AnnieFuschian kanssa

HQ

Suoratoistolähetys SNOWMIXYn ja AnnieFuschian kanssa

HQ
World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Valter Skarsgård ja paljon muutakin

Eikä siinä vielä kaikki, sillä Valter Skarsgård tekee vierailun. Hän muistaa ne vanhemmat World of Warcraftin laajennukset, ja seurassa matkasimme Boreanin Tundralle Northrendissa. Samalla oli aikaa jutella hieman hänen urastaankin. Voit katsella videon alta. Lisäksi, jos on tarvetta vanhan hyvän ajan hypelle, olemme valmistelleet julkaisua varten videon, jonka niin ikään voi katsella alta:

HQ
HQ
HQ

Palkinnot ja tiedotteet

Mutta ei siinäkään vielä kaikki. Jaossa on palkintoja voitettavana. Kotiaan etsii nyt jäljennös Atlasin Helmet of Dominationista, jättimäinen Arthas-patsas, ja pandemian innoittama Wrath of the Lich Kingin lautapeli, t-paitoja ja alkuperäinen Collector's Edition vuodelta 2008 avaamattomana. Toivottavasti osallistuit visailuun uutisen yläosassa, mutta voittaa voi myös katselemalla jokaisen neljästä suoratoistolähetyksestä.

Mukana on yllä mainittujen palkintojen lisäksi Game Time -koodeja kahdeksi kuukaudeksi, ja näitä on tarjolla paljon.

Ei ole enää muuta sanottavaa kuin että The King is Back!

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä