Suomi
Gamereactor
guide
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Suurten keijujen opas

Mitä tapahtui Muarennille, Sattenille, Laniahille ja Seddhalle (ja heidän oudolle serkulleen Malanyalle) katastrofin jälkeen? Liity seuraamme etsimään heitä uudesta Zelda-pelistä Nintendo Switchille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Se ei olisi loistava Zelda-peli ilman suuria keijuja, ja vielä vähemmän, kun vierailemme samassa Hyrulen maassa muutamaa vuotta myöhemmin. Elokuvassa The Legend of Zelda: Valtakunnan upeat kyyneleet Rakkaat, suuret ja rakastettavat suuret keijut ovat palanneet, mutta et löydä heidän keijulähteitään, joissa vierailit heidän luonaan The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelissä. Joten missä he ovat? Lähde kanssamme matkalle ja löydä heidät pelin musikaalisimmassa tehtävässä...

Zelda: Valtakunnan kyyneleet -opas: Kaikki Suuren keijun suihkulähteet ja kuinka tuoda ne ulos koteloistaan

Tears of the Kingdomin suuret keijut on erittäin helppo havaita kaukana Hyrule-taivaasta, varsinkin jos laukaiset itsesi taivassaarilta, koska niiden kotelot säteilevät hyvin tyypillistä värikästä savua. Näet pian, että he ovat muuttaneet uusiin paikkoihin ja että vaikka he ovat edelleen hyvin kapeita, tällä kertaa he eivät halua rupioitasi, vaan heidän on miellytettävä musiikkia rakastavaa makuaan.

Neljä tärkeintä suurta keijua piileskelevät koteloissaan odottaen, että heidän suosikkisoittimensa soittaa maestron Batuli on johtaman The Troubadours -muusikoiden matkustavan ryhmän jäsenet . Toinen keiju, Malanya, kulkee omaa tietään, mutta hän saa tällä kertaa erityisen näkyvyyden. Näin voit suorittaa tämän mukavan musiikillisen sivutehtävän:

1. Missä Suuri keiju Muarenn on ja kuinka saada hänet pois kotelostaan?

Muannin kotelo on todennäköisesti ensimmäinen, jonka kohtaat, koska peli "kutsuu" sinut aloittamaan Orni-kylästä, ja siksi kuljet Tabantan ja Hebran välillä. Hänen kotelonsa sijaitsee Orosiumin pyhäkön pohjoispuolella, pohjoisen ja eteläisen Tabanta-arojen välissä, Steppe Postin vieressä. Varo, jäätikkö Griock odottaa sinua aivan sen edessä.

Suljetusta kotelostaan Suuri keiju puhuu sinulle ja aktivoi sivutehtävän. Serenadi Muarennille, jossa hän kertoo haluavansa kuulla Trompattin torven trubaduurilta. Kysyttäessä he kertovat kuulleensa jotain torven kaltaista Suuren Tabantan sillan ohi. Jos ajat etelään kanjonia pitkin, kuulet torven soittavan Lon-Lon Ranch -laulua ennen kuin saavut sillalle ja löydät pudonneen muusikon Ghissan ja Droalnan kukkuloiden välisestä vajoamasta.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Trompattilla on oma sivutehtävänsä, The Dramatic Escape of the Instrumentalist, jolla hänet on saatava pois vaikeuksista. Vajoaman sisällä sinun on korjattava hänen kärrynsä ja tyydyttävä käytettävissä oleviin Zonai-laitteisiin (tai harvoihin, joita sinulla on päälläsi) saadaksesi hänet pois maasta ja ulos reiästä. Kun se on valmis, pyydät häntä nousemaan (on todennäköistä, että et saa turvallisinta ajoneuvoa). Käytä Zonai-energiapalloja, jos se ei pidä akkua, ja kun se on pelastettu, Trompatt palkitsee sinut voimahunajalla avustasi.

Tämä on mainos:

Seuraavaksi takaisin Steppe Postissa näet, että kärry on katettava, jotta lumi ei pilaa trubaduureita matkalla Muannin koteloon, joten varmista, ettei aukkoja ole. Kun Muarenn tulee ulos kotelosta, kun kuulet kauniin esityksen, saat hopearupian. Seuraavat keijut, Malanyaa lukuun ottamatta, noudattavat samanlaista rakennetta tehtävissään:

2. Missä Suuri Satten-keiju on ja kuinka saada hänet ulos kotelostaan?

Satten-kotelo sijaitsee Hyrulen ritarien harjoitusalueella, hieman koilliseen kelluvasta Hyrulen linnasta, lähellä Forest Inniä. Suuri keiju oli piiloutunut siihen, kun nainen, joka kutsui itseään Zeldaksi, pelotti häntä.

Toimittajakollegasi Orni Penn "Lucky Clover Gazette" -sanomalehdestä uskoo sinulle sivutehtävän Serenadi suurelle keijulle, jossa sinun on tehtävä hänen suosikkisoittimensa musiikki saadaksesi hänet ulos kotelosta, tässä tapauksessa tarvitsetVionelan viulun .

Tämä on mainos:

Jos haluat ottaa yrityksen tässä yhteydessä, sinun on järjestettävä trotteri muusikoiden ja instrumenttien kuljettamiseen. Suosiosi heijastuu lehteen ja sinulle annetaan lahjaksi lehden kangas.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

3. Missä on Suuri keiju Seddha ja kuinka tuoda hänet ulos kotelostaan?

Suurten keijujen nuorimman sisaren kotelo on lähellä pylvästä Necludan länsiosassa, Twin Peaksin itäisillä juurella.

Aktivoimalla toissijaisen tehtävän Serenade for Seddha tiedät, että Suuri Keiju haluaa kuulla Perkuss:n rummun. Ilmeisesti lyömäsoittajan rummut kuultiin lähellä Kakarikon kylää, mutkan ympärillä matkalla ulos Bonoorun vuorijonosta. Kuulet sen ja löydät hänet läheltä Ciela-järven mutkaa, kiven alta.

Perkuss haluaa kolme annosta elinvoimahunajaa ja sivutehtävällä Sweet as Honey hän ehdottaa, että hankit ne lähelle "reikää" Kakarikossa, mutta niitä on helppo löytää kaikkialta ja sinulla on todennäköisesti jo yksi trumpetistilta (jota voit käyttää anturin kanssa, jos sinulla on jo se löytääksesi lisää).

Kun palaat Twin Peaks Postille joen rannalle, huomaat, että on aika ylittää se koko yrityksen kanssa, joten muuta kärry moottorilautaksi ja pelottele seurue kuoliaaksi matkan varrella.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

4. Missä Suuri keiju Laniah on ja kuinka saada hänet pois kotelostaan?

Laniah on vanhempi kuin sisarensa Seddah, mutta nuorempi kuin hänen toinen sisarensa Satten. Hänen kotelonsa on lähellä Plains Postia, Manhalan sillan alla, taivaallisen joen itärannalla, joka rajoittuu Gerudoon länteen.

Tehtävää Serenadi Laniahille varten tiedät, että Suuri Keiju haluaa kuulla huilun miellyttävän äänen.. huilisti Flauryn, joka on yhteydessä Haiteen, Yanaen sisareen, ja heidät nähdään usein Farone Postissa kaakkoon.

Matkusta sinne ja sisälle Zoeh kertoo kuulleensa huilun joidenkin puiden läpi pohjoisessa sekä oudon eläimen metsässä idässä. Puut on kiinnitetty pylvääseen ja Flauryn on oksalla. Sivutehtävän aloittaminen The Piper's Wish kertoo kukkapellon tulipalosta, jonka hän tahtomattaan sytytti, koska hänen rakas Haite halusi nähdä hehkuvan puun. Hanki 10 varkain tulikärpästä ja hän antaa hänelle arvokkaan lahjan tappamatta puita. Voit mennä metsään pohjoiseen yöllä metsästämään hyönteisiä.

Kun rakaslinnut ovat jälleen yhdessä, Flaurynia kannustetaan palaamaan bändin kanssa ja voit palata Plains Postiin. Trubaduurien seurue soittaa jo täysillä! Jäljellä on vain muuttaa kärry räikeäksi rattaaksi, kiivetä koteloon ja ilahduttaa Laniahia mukavalla konsertilla.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Extra: Mistä löytää Suuri jumaluus Malanya ja kuinka tuoda hänet ulos kotelostaan

Uusi BotW:ssä ja paljon "kammottavampi" kuin sukulaisensa, Suuri hevosjumala palaa tietysti myös Tears of the Kingdomissa ja nyt uusilla ominaisuuksilla, kuten niin monilla muilla pelin asioilla. Kuten neljä suurta keijua, Malanya on muuttanut toiseen paikkaan, etkä enää löydä häntä hevosjärveltä (jossa toinen ratsastusyllätys odottaa sinua), mutta olet paljon enemmän yhteydessä häneen ja lisäksi hän tarjoaa upeaa palvelua.

Ensinnäkin, ennen kuin löydät Malanyan kotelon, tiedät siitä, kun päätät levätä missä tahansa majatalossa Malanyan sängyssä tavallisen pinnasängyn sijaan. Kuten majatalon hallitsijat ovat ilmoittaneet sinulle, tässä majoituksessa on bonus, että saat Malanyan oraakkelin unelmissasi. Se kertoo muun muassa, mistä hänet löytää ja myös mistä löytää hyviä hevosyksilöitä pelin erityisten hevosten lisäksi.

Ratsastuskeiju odottaa sinua Akkalan tolpan vieressä koilliseen. Sinun on seurattava polkua tolpan jälkeen Akkala Eastissa ja saavut Roux-järvelle, postin pohjoispuolelle. Sen sijaan, että Malanya antaisi musiikkiaan, se valloittaa hänet hevosena, erityisesti antamalla hänelle henkistä porkkanaa.

Kun hän tulee ulos kotelosta, hän paljastaa, että sen lisäksi, että hän tuo takaisin hevoset, jotka ovat lähteneet tästä maailmasta (hän herätti jo kaatuneet ratsusi BotW:ssä), hän voi parantaa niiden ominaisuuksia. Jos kuitenkin haluat käyttää hänen valtuuksiaan, sinun on korvattava hänelle ruokaa.

"Loppujen lopuksi sanonnalle on syy. Hevosasioita ei koskaan hoideta tyhjään vatsaan."

Näin ollen maksamalla jo kypsennetyistä ruokia voit parantaa ominaisuuksia: voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja ammuntavoimaa. Se pyytää esimerkiksi aterioita, kuten monipuolista vuoristopaista, grillattuja vihanneksia tai aromaattista yrttipaistoa.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä