Suomi
Gamereactor
guide
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Muistojen opas

Uuden Zeldan tarina kerrotaan palasina, jotka ovat hajallaan sen valtavassa avoimessa maailmassa. Näin voit yhdistää nämä palaset.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos pelaat jo The Legend of Zelda: ylivoimainen The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Olet ehkä huomannut, että kerrontamenetelmä on hyvin samanlainen kuin The Legend of Zelda: Breath of the Wildissa. Toisin sanoen Link kerää muistoja toisesta ajasta täydentääkseen tämän uuden seikkailun tarinan palapelin.

Siitä lähtien, kun tulit ensimmäisen kerran alas Sky Islesiltä tai jopa perävaunuista, olet huomannut nuo suuret jäljet, jotka ovat ilmestyneet kaikkialle Hyrulen pintaan. Ne liittyvät tarinan osiin, ja jos sinulla on jo jokin niistä, tiedät mitä ne ovat. Seuraavassa on opas, joka auttaa sinua löytämään ne kaikki. Jos et vieläkään tiedä mistä puhumme, palaa tänne, kun löydät ensimmäisen. Tämä artikkeli sisältää myös joitain erittäin kevyitä tarinan spoilereita. Teitä on varoitettu.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Zelda: Tears of the Kingdom - Missä ovat kaikki lohikäärmeen kyyneleet?

Pelin muistot (voit toistaa ne Matkakertomus-valikossa painamalla "-"), jotka muodostavat Tears of the Kingdom -tarinan, ovat pääasiassa niitä "valtakunnan kyyneleitä", jotka antavat pelille sen nimen, jota Impa ja tutkijat kutsuvat erityisesti nimellä Dragon Tears. Mitä tulee niihin merkkeihin, jotka muistuttavat myyttisiä viljaympyröitä (esimerkiksi kuvattu elokuvassa Signs) tai Nazcan viivoja, tässä niitä kutsutaan osuvasti Geoglyphs ja ne ovat tällä kertaa vanhan sheikahin pakkomielle.

Muuten, jos haluat tietää enemmän tästä kaikesta ja saada visuaalisia vihjeitä itse pelistä, kohtaamiset Impan kanssa vievät sinut Forgotten Temple, Tanagar Canyonin lopussa (älä huoli, se ei ole täynnä vartijoita tai kovia vihollisia). Mutta jos olet vasta tarinan jälkeen ja haluat saada sen käsiisi mahdollisimman nopeasti, tässä on opas kaikkiin pelin muistoihin / välianimaatioihin ja niiden avaamiseen.

Tämä on mainos:

Yhteensä on 12 lohikäärmeen kyyneltä ja 18 muistoa.

Tässä kerromme sinulle, kuinka saat kaikki muistot seikkailusta, mutta emme anna sinulle spoilereita siitä, mitä he paljastavat.

Muisti 01: Mestarimiekan voima

Saadaksesi ensimmäisen muistin aikajärjestyksessä, haluat olla jo pelannut muutaman tunnin, koska se tapahtuu Great Deku Treen seurassa, joka on sanotaan haluton, kun tapaat hänet ensimmäisen kerran. Ensin teidän on siis voitava puhua hänen kanssaan, mutta se on osa erillistä tehtävää. Tämä kohtaus tapahtuu Breath of the Wildin ja Tears of the Kingdomin välillä ja liittyy loogisesti mestarimiekan tärkeään rooliin molemmissa seikkailuissa. Lyhyesti sanottuna, jos aiot todella tehdä tämän ensin, sinun on parasta olla valmis, koska pyrkimys vapauttaa Deku Tree vatsaongelmistaan voi olla melkoinen haaste.

Muisti 02: Herääminen

Ensimmäinen muisti, joka näkyy tässä pelissä kronologisesti, on numero 02 Purah Padissa, koska se on kohtaus, jonka aktivoit heti, kun aloitat läpipeluun. Itse asiassa se on ensimmäinen asia, jonka näit Tears of the Kingdomista, jo vanhempien perävaunujen kanssa. Tiedätkö kuka tuo muumio on...

Tämä on mainos:

Tähän ei ole erityisiä vaiheita. Aloita vain peli.

Memory 03: Lost - Lohikäärmeen kyynel 1

Raurun muotoinen geoglyfi on ilmeisin, koska se on pohjoisen Hyrulen tasangon nurmikolla, linnan ja Nohmyn suon välissä. On mahdotonta missata sitä ensimmäisellä lennollasi kartan ympäri. Kyynel näkyy helposti myös zonain päässä. Itse tehtävä opastaa sinut tänne tutkimaan tätä ensimmäistä geoglyfiä lintuperspektiivistä kuumailmapallosta Impan kanssa, mutta muista, että sinulla ei ehkä ole vielä varjoliidintä! Muista napata se ennen kuin suuntaat korkealle, jotta voit varmistaa turvallisen laskeutumisen. Voit tehdä sen suorittamalla Crisis at Hyrule Castle -tehtävän ensimmäiset vaiheet.

Memory 04: Tuntematon maailma - Dragon's Tear 2

Koska tehtävä kutsuu sinut aloittamaan Ornin kylästä, tämä on todennäköisesti myös toinen geoglyfi, jonka kohtaat temppelin muodossa. Se sijaitsee Tabanta-kukkulalla, Tanagarin kanjonin ja Orlimin laguunin välissä. Sen kyynel näkyy piirustuksessa temppelin sisäänkäynnin kaaren yläpuolella.

Muisti 05: Minerun neuvoja - Dragon's Tear 3

Nintendo Switchin tai Purah Padin muotoinen geoglyfi sijaitsee myös melko keskeisellä paikalla, vaikka tehtävien järjestyksestä riippuen löydät sen paljon myöhemmin. Kartalla se on Beele-niityn ja Beele-laakson välissä tai laajemmin Hyrulen linnan ja Zoran alueen puolivälissä. Pisara on näytön keskellä ja on selvästi näkyvissä.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Memory 06: Gerudo-hyökkäys - Dragon's Tear 4

Edelleen kartan keskellä, mutta tällä kertaa tasangon lounaispuolella, Samaren tasangon vieressä, on Moldoran muotoinen geoglyfi ja sen kyynel on vielä kaarevalla hännällä. Löydät sen helposti Riverside Stablesta: Batol-laguunista, piirustuksen yläosasta pienestä pyöreästä metsästä.

Muisti 07: Väärä uskollisuus - Dragon's Tear 5

Luonnollisesti Ganondorfille omistettu geoglyfi on Gerudon sisäänkäynnillä, kallion sisäseinällä, josta on näkymät autiomaahan, Zaffirin tasangon alla. Vaikka se on hyvin pystysuora, löydät kyynelpisaran piirustuksen sydämestä, lumesta.

Muisto 08: Zelda ja Sonia - Dragon Tear 6

Hieman pohjoisempana edellisestä, tämä Sonialle omistettu geoglyfi on kaukana lännessä suorassa linjassa Watch Fortista, Ilumenin tasangolla Hyrulen kukkuloilla. Kyynel näkyy hallitsijan hiuspiirroksen oikeassa reunassa.

Memory 09: Sonian tragedia - Dragon's Tear 7

Kuinka hyvin harkittu tämä geoglyfi on? Se on gerudo-tikarin muotoinen ja näyttää erittäin hyvältä painettuna koko Hyrulen ainoan maantieteellisen muodostuman yläpuolelle, jolla on sama muoto: Bressian niemimaa, kartan kaakkoiskulmassa, Onaonan kylän itäpuolella. Pisara näkyy aseen suojuksen toisessa päässä, kahvan yläpuolella.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Muisti 10: Demonikuninkaan syntymä - Dragon's Tear 8

Vau (anteeksi). Tämä voimakas muisto on myös helppo löytää, varsinkin jos olet mennyt etsimään Zeldan kultaista hevosta. Se on lumisen Pohjois-Tabanta-arojen päällä, se on jättimäinen ja muotoiltu.... No, kuin demoni. Repeämä on piirustuksen vasemmassa reunassa.

Muisto 11: Demonikuninkaan armeija -

Tällä muistilla ei ole geoglyfiä, ja se aktivoituu etenemällä itse tarinassa, ilmeisesti kun olet edennyt tarpeeksi pitkälle nähdäksesi fantastisen kohtauksen siitä, mihin Ganondorf pystyy hankittuaan edellisen muistin salaisen kiven. Näet sen menemällä Hyrulen linnaan ja seuraamalla päätehtävää, kun olet suorittanut neljä temppeliä, jotka on yhdistetty neljään vitsaukseen.

Muisti 12: Viisaiden vala - Lohikäärmeen kyynel 9

Loogisesti magataman tai salaisen kiven muotoinen geoglyfi sijaitsee kartan itäpäässä, Talun tasangolla, jo Lanayru-merelle päin. Jos katsot magatamaa numerona '9', kyynelpisara on sen oikeassa alakulmassa.

Muisto 13: Monarkin velvollisuus - Lohikäärmeen kyynel 10

Tämä geoglyfi on myös hyvin selkeä ja ehkä löydät sen hyvin aikaisin, koska se loistaa Hylia-järven seinällä. Jos katsot piirustusta, näet helposti kyynelpisaran kukassaan vasemmassa yläkulmassa, mutta varo siltaa vartioivaa liekehtivää Gleeokia!

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Muisti 14

[Rakenteilla, mutta tarkista pian uudelleen, jos etsit tätä!]

Muisti 15: Toisen aikakauden miekka - Dragon's Tear 11

Tämä Master Swordin muotoinen geoglyfi voidaan nähdä makaavan vaakasuorassa Oumbran raunioiden ja Eldin-alueen välissä, ja repeämä on yksi helpoimmista, koska se on pahan tuhoajamiekan toisessa päässä, melkein terän kärjessä. Vinkki: jos et lennä ympäriinsä ja huomaat tutkivasi metroa, voit kiivetä suoraan geoglyfiin alhaalta käyttämällä Ascendia pylväässä.

Muisti 16

[Rakenteilla, mutta tarkista pian uudelleen, jos etsit tätä!]

Muisto 17: Lohikäärmeen kyyneleet - Lohikäärmeen kyynel 12

Megatarinatapahtuma, jota emme spoilaa tässä, paljastuu kaikessa loistossaan tällä bonusrepeämällä. Sen lukituksen avaamiseksi sinun on löydettävä edellinen yksitoista. Tämä putoaa sitten hyvin tunnistettavaan paikkaan: Spiraaliniemimaalle, jolla on spiraalipyrstön muotoinen, Akkalassa. Ehkä voit jopa teleportata suoraan Gemimiq-pyhäkköön löytääksesi surullisimman kyyneleen muutaman metrin päästä.

Muisto 18: Zeldan toive

Toisen saat ilman geoglyfiä, joka etenee luonnollisesti tarinassa. Tämä aikajanan viimeinen muisto on lähimpänä nykyistä aikaasi, kun demonikuningas on rajoitettu menneisyyteen, ja huomaat, että se liittyy siihen, mitä tapahtuu ajan temppelissä pelin alussa. Tulet takaisin, kun saat sen takaisin omistettuun tehtäväänsä.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä