Suomi
Gamereactor
guide
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Erikoishevosten opas

Onko Zeldassa toinen jättiläinen hevonen: TOTK ja Zelda-ratsu? Tule lukemaan tämä artikkeli ja kerromme sinulle kaiken siitä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ocarina of Timen legendaarisesta tammasta Eponasta ennen kaikkea Breath of the Wildiin, ratsukot, joita Link on käyttänyt kulkeakseen Hyrulen mailla, ovat olleet melkein pääosassa hänen seikkailuissaan, ja erinomainen The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ei saa ylittää rakkauttaan hevosiin. Itse asiassa sanoisimme, että on olemassa vieläkin näyttävämpiä hevosia (maagisia, jopa räikeitä) ja Malanya, hevosten jumaluus, on myös enemmän mukana.

Ennen kuin kerron, missä harvinaiset hevoset ovat, sinun on pidettävä mielessä pari asiaa. Ensinnäkin tallit ovat muuttuneet hieman (jotkut ovat suljettuja tai niistä on jopa tullut toisen yrityksen pääkonttori). Hevosilla on myös lisäominaisuus Tears of the Kingdomissa: vetovoima, jota käytetään ilmeisesti kärryjen vetämiseen... tai melkein mitä tahansa, mitä voit ajatella. Lopuksi, jos haluat lisätietoja kiinnikkeiden aiheesta, voit aina noutaa sängyn Malanyasta toimivassa tallissa: hän paljastaa joitain hyödyllisimmistä salaisuuksista parhaille ritareille.

Kuinka saada Zeldan uskollinen kultainen hevonen

Ehkä pelin upein uutuus on tämä prinsessalle kuuluva näyte, jossa on kiiltävä kultainen harja (se näyttää melkein vaunulta) ja melko tasapainoiset tilastot. Jos etsit missä kultainen hevonen on, se on melko helppoa, kunhan et pääse liian lähelle ympäröivää Glacial Griockia. Steppe-tallista, jonka olet todennäköisesti jo löytänyt menemällä ensin Orni-kylään, matkusta ylös pohjoisen Tabanta-arojen keskustan läpi. Ennen kuin saavut demonikuninkaan geoglyfiin, näet joukon hevosia, joista Zeldan uskollinen kultainen hevonen erottuu selvästi.

Tarvitset noin kaksi täyttä kestävyyspyörää tämän näytteen kesyttämiseen, ja jos sinulta puuttuu tässä suhteessa, voit aina valmistaa ruokaa tai eliksiirejä. Kun hänet on kesytetty, yritä palauttaa hänet Harloalle tallille, joka uskoo hänet hoiviisi yhdessä kuninkaallisen suitsien, kuninkaallisen satulan ja virkistävän eliksiirin kanssa. Voit nyt rekisteröidä hänet talliin (annoimme hänelle nimen Goldie).

The Legend of Zelda: Tears of the KingdomThe Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Tämä on mainos:

Miten saada suuri valkoinen hevonen

Muistatko BotW: n jättiläishevosen, joka löydettiin Dawnin tasangon eteläpuolelta? No, tässä pelin suurin kiinnitys on albiinoversio siitä ja kunnianosoitus Malanyalle ja hänen alkuperäiselle Fairy Fountainille. Kuulet ensin, että hän asuu Faronen tallin alueella, ja sitten, joko ohikulkijalta tai Malanyalta itseltään viestissä, jonka hän antaa sinulle unelmissasi, opit, että hänet nähdään yleensä täsmälleen hevosjärven toisella puolella, kartan eteläpäässä tallista.

Tietenkin se on paljon itsepäisempi ja antaa sinulle hyvän potkun, jos yrität ajaa sitä takaapäin. Se on yhtä suuri kuin edeltäjänsä ja vaatii jälleen melko vähän kestävyyttä. Mutta pärjäät hyvin, jos sinulla on jo Master Sword tai jos olet valmistanut voimakasta ruokaa.

Voit rekisteröidä hänet mihin tahansa talliin (nimesimme hänet tietysti Santiagoksi), mutta et voi vaihtaa satulaa tai suitsia, koska niitä ei ole hänen koossaan. Et myöskään pysty parantamaan hänen ominaisuuksiaan, mutta ne ovat jo vakiona eläimellisiä.

Tämä on mainos:

"Epäilen myös, että hän ei haluaisi, että hänen hiuksiaan kammataan tai värjätään."

Tietenkin hän pitää omenoista yhtä paljon kuin mikä tahansa hevosen poika.

The Legend of Zelda: Tears of the KingdomThe Legend of Zelda: Tears of the KingdomThe Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Miten saada luinen hevonen

Olet varmasti törmännyt useisiin, jos olet jo mennyt syvälle Hyrulen metroon, mutta Hyrulen pinnalla pari luurankohevosta on havaittu uudelleen. Itse asiassa tasangolla sijaitsevassa tallissa Tonfar kertoo, että heidän tuntemisensa on hänen suurin toiveensa. Hän ilmestyy joka ilta Sanidin-puistoon, jossa on hevospatsas.

Tule lähemmäksi ja huomaat, että se on erittäin helppo vangita ja sitten melko oppivainen, mutta tallissa he eivät ole liian onnellisia, kun tuot hirviön sisään....

"Olen pahoillani, mutta emme halua huolehtia tuosta kauheasta olennosta."

Ja aioimme kutsua häntä Boney-M: ksi... Joka tapauksessa asia on, että Tonfar pysyy rauhallisena, koska "hänellä on monia ystäviä hyvin syvässä ja pimeässä paikassa", ja itse asiassa hän pyytää sinua toisessa tehtävässä ratsastamaan peuralla tai karhulla. Tietenkin klo 5.00 aamulla, ensimmäisellä auringonvalon säteellä, se on tuhkaa. Joten valitettavasti et voi pitää luurankohevosta pitkään.

The Legend of Zelda: Tears of the KingdomThe Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Kuinka saada vuoren herra

Yksi Breath of the Wildin mystisimmistä olennoista asuu edelleen Satoly-vuorella, ja tällä kertaa voit nähdä hänet, jos menet hänen pienelle suvannolleen ja teet hedelmäuhrin idolille. Hän on niin ystävällinen, että hän osoittaa sarjan erityisiä luolia jumalallisella valollaan, mutta voitko kesyttää hänet? Jätämme mysteerin sinulle, mutta missä tahansa näet iloisen kukan, muista laittaa omena alas.

Miten saada hyviä hevosia

Tiedät, että parhaat näytteet ovat yleensä yksivärisiä, eikä Malanya unissasi epäröi jättää sinulle aavistustakaan siitä, mistä ne löytyvät sähkeellä. Näet esimerkiksi täysiveriset:


 • Hyrulen kukkulat, ukkosen tasanko...

 • Faronen niitty, Azosan vuorijono...

Kuinka parantaa hevosen ominaisuuksia

Vaikka maailmasta löytyy valtavia yksilöitä, Zelda: TOTK: ssa on myös mahdollista parantaa ratsujesi ominaisuuksia, jos vierailet Malanyan suihkulähteellä Akkalassa. Tätä varten sinun on maksettava hänelle yhä monimutkaisempia ja tarkempia aterioita. Tämän avulla hän antaa sinun lisätä (paitsi joissakin erityistapauksissa, kuten Suuri valkoinen hevonen, joka "sanoo haluavansa pysyä sellaisenaan) seuraavia ominaisuuksia:


 • Voima

 • Nopeus

 • Vastus

 • Vetovoima

Vakaa kanta-asiakasohjelma: killan pistekortti

Toinen uutuus Tears of the Kingdomissa on, että jokainen vierailu tai toiminta viesteissä palkitaan pisteellä kanta-asiakaskortissasi, joka puolestaan voidaan lunastaa palkinnoiksi tiskin reunalla.

Ratsastuskillan pistepalkinnot


 • 3 pistettä: valjaiden vetäminen

 • 5 pistettä: hevosjumalakangas varjoliitimelle<li>7 pistettä: pääsy Malanyan vuoteisiin

 • 10 pistettä: lisää rekisteröitävien hevosten määrää 7: een

 • 13 pistettä: matkustajan satula ja satulan suitset

 • 16 pistettä: harjakoristelupalvelu

 • 20 pistettä: lisää rekisteröitävien hevosten määrää 8: een

 • 22 pistettä: satula ja satulan suitset

 • </li>

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä