Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

The Game Awards -mies Geoff Keighley aikoo kertoa paljon asiaa pian

Ubisoftin vetäytyminen E3-messujen humusta saattaa liittyä Summer Game Festiin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft on ilmoittanut jättävänsä sittenkin väliin kokonaan E3-messujen humun kesäkuussa 2023. Tilalla nähdään suoratoistolähetys Ubisoft Forward 12. kesäkuuta. Syytä tälle ratkaisulle ei kerrottu, mutta The Game Awards -mies Geoff Keighley saattaa olla mukana jupakassa.

The Kinda Funnyn ja Gamertag Radion juontaja Parris Lilly kommentoi asiaa Twitterissä. Hänen mukaansa tulossa on Games Week LA, joka on käytännössä E3, mutta ei kuitenkaan.

"Instead of E3 there should be "Games Week LA". Summer Game Fest kicks it off and afterwards Publishers hold their digital and in person media events during the week with a two day fan festival for the public. It's essentially E3 but allows publishers to do their own events."

The Game Awards -mies Geoff Keighley vastasi tähän ilmoittamalla, että paljon on lähiaikoina kerrottavaa. Jotain on siis muhimassa.

Kesäkuusta on tulossa kiinnostava.

The Game Awards -mies Geoff Keighley aikoo kertoa paljon asiaa pian


Ladataan seuraavaa sisältöä