Suomi
Gamereactor
uutiset
The Flash

The Flash päättää elokuvateatterimyyntinsä pahempana katastrofina kuin Green Lantern

Se on suurempi epäonnistuminen kuin DC olisi koskaan voinut odottaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Flash lopettaa teatteriesityksensä pienemmällä kotimaisella lipputulojen summalla kuin Ryan Reynoldsin Green Lantern. Vuoden 2011 elokuvan lipputulot Yhdysvalloissa ovat 116 miljoonaa dollaria, kun tällä hetkellä The Flash -elokuvassa lukema on noin kymmenen miljoonaa vähemmän.

Koska Green Lanternin uskotaan olevan yksi kaikkien aikojen suurimmista flopeista, tämä ei ole hyvä uutinen The Flashille ja DC:lle kokonaisuudessaan. Vaikka Ezra Millerin uusin elokuva on voittanut puolelleen joitain kriitikkoja ja kerännyt satoja miljoonia dollareita lipputuloissa, se ei riitä tuottamaan voittoa tai edes nollatulosta.

Olemme jo kertoneet The Flashin olevan floppi, ja näyttää olevan enemmän kuin muutama syy siihen, miksi elokuvayleisö ei ole kerääntynyt katsomaan sitä. Ehkä johtavan näyttelijän aktiivinen saattaminen rikossyytteisiin häntä vastaan ​​julkaisun aikana ei ollut kovin fiksu veto, mutta markkinointijohtaja teki ratkaisunsa. Nyt näyttää siltä, ​​että DC:n kaikki toiveet ovat Superman: Legacy -elokuvassa, jotta se paikkaisi syntynyttä kassavajetta.

Kiitokset, MovieWeb.

The Flash

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä