Suomi
Gamereactor
uutiset
The Division 2

The Division 2 saa kesällä rogue-lite-pelimuodon

Tältä näyttää pelin viides vuosi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Ubisoft on viettänyt niin sanottua Division Dayta, ja toki aiheena on ollut The Division 2 -pelin viidennen vuoden tarjonta.

Kesäkuussa alkaa Season 1: Broken Wings, jolloin linjoille saapuu The Division 2 -pelin hankkineille uusi ilmainen rogue-lite-pelimuoto Descent. Pelaajat menevät simulaatioon joko yksin tai yhdessä, taistelevat pahiksia vastaan ja toivovat saavansa kivoja palkintoja. Mukana on myös yhteys Splinter Celliin. Ensimmäisellä kaudella alkaa myös Castlen jälleenrakennus, joka jatkuu koko viidennen vuoden ajan.

Sitten on Season 2: Puppeteers. Mukana on uusi Incursion, joka vie pelaajat Merritt Estateen hoitelemaan Cleaners-poppoota.

Season 3: Vanguard pidetään viimeistään joulukuussa, ja luvattuna on paluu New Yorkiin juhlatunnelmissa. Tarkempia tietoja ei vielä ole.

Lopuksi tulee Season 4: Black Diamond. Tarjolla on uusi tarinallinen osuus uusine alueineen, uusine tehtävineen, ja uusine endgame-toimintoineen.

Jokainen kausi lupaa myös uusia Manhunteja ja muuta tekemistä. Tähän kiinni päästäkseen on kuitenkin oltava ladattuna laajennus Warlords of New York.

Ensi viikolla eli 25. huhtikuuta aina 9. toukokuuta saakka pidetään The Division 2:ssa fiilistelyt Resident Evilin kanssa. Mahdollisuutena on ansaita itselle Leon S. Kennedyn tavaroita.

Myynnissä on myös paljon kosmeettista tavaraa alkaen 2. toukokuuta, ja peruspeli on isosti alennettuna myynnissä laajennuksineen.

Ei ole tarkasti tiedossa, koska se The Division 2:n viides vuosi alkaa, paitsi että kesäkuussa. Uusi sisältö on tarjolla alkaen huomenna 21. huhtikuuta Public Test Serverillä PC:llä.

The Division 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Division 2 ei laajenekaan tänä vuonna

The Division 2 ei laajenekaan tänä vuonna

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Aiemmin tänä vuonna Massive Entertainment teki päätöksen tuoda vieläkin uutta sisältöä live service -peliinsä The Division 2. Luvattuna oli varsin mittava laajennus uuden...Ladataan seuraavaa sisältöä