Suomi
Gamereactor
arviot
The Division 2

The Division 2: Episode 2 DLC

Ubisoft päivittää ja laajentaa The Division 2:hta, mutta ei sitten kuitenkaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Kun The Division 2:n seuraavan kerran käynnistää päivityksen asentamisen jälkeen, on lupa odottaa uutta niin perinteisenä pelaajana kuin Season Passin hankkineenakin. Onneksi Ubisoft tuntuu löytäneen tasapainon, sillä sisältöä on myös niille, jotka eivät ole pelistään ylimääräistä maksaneet.

The Division 2
The Division 2The Division 2
Tämä on mainos:

Uusille pelikierroksille innostetaan nyt uudella ranking-luokituksella, ja niin sanotussa endgame-vaiheessa kuvioihin tullut Black Tusk on aiheuttamassa työtä aiempaakin enemmän. Kerättävänä on kultaisia, hopeisia ja pronssisia mitaleja. Ja jokaisessa kolmessa vaikeustasossa on omat mitalinsa.

Muiden avuksi tulevia palkitaan aiempaa paremmin omalla Shepherd Systemilla. En valitettavasti saanut selvitetyksi, mitä se oikeastaan käytännössä tarkoittaa. Mukavaa silti huomata, että Ubisoft haluaa palkita myös muita auttavat pelaajat. Näyttää siltä, että luvassa olisi kosmeettista kivaa ja merkintä tilastoon, että avuksi on menty.

The Division 2
The Division 2The Division 2
Tämä on mainos:

Useat pelin osa-alueet ovat kokeneet muutoksia. Pelissä on nyt aiempaa enemmän erikseen nimettyjä varustesettejä. Targeted Loot antaa mahdollisuuden metsästää juuri tietynlaista roinaa. Myöhemmin mahdolliseksi tulee myös se, että pystyy metsästämään aivan tiettyä haluamaansa Gear Settiä. Tulossa on niin ikään uusi erikoistuminen eli Specialization, ja niiden vaatimuksia on laskettu. Uusi hahmoluokka on nimeltään Technician, jonka erikoisaseena on raketinheitin. Moinen ei ole kauhean järkevää, sillä suurin osa taistoista käydään kuitenkin kaupunkiympäristössä tai ahtaissa käytävissä. Muutoksia on iso joukko vielä lisääkin, joista mainittakoon kyky kantaa aiempaa enemmän materiaaleja, ja kun näistä jotain nikkaroi, on vaatimuksia laskettu.

PvP muuttuu myös, jos se on ollut The Division 2:n "oma juttu". Niin sanottu normalisointi poistuu sekä Dark Zonella että Conflictissa. Jos taas oma Gear Level on alle 500 niin tasoa puolestaan "boostataan". Lisäksi Dark Zone -alueilla on aiempaa enemmän Supply Dropeja. Pelaamiseen vaikuttaa myös niin sanottu Server Transfer, eli pelaajat siirretään aina sellaisille palvelimille, joissa on eniten väkeä. Conflict-moninpeliin on lisätty Team Elimination, jota pelataan kokoonpanolla 4 vs. 4.

The Division 2
The Division 2The Division 2

Ilokseni mukana on joukko uusia Classified Assignments -tehtäviä, ja näiden minitarinoiden suorittaminen on aina kivaa. Valitettavasti kaksi tehtävää on varattu Season Passin hankkineille.

Toisin sanoen päivitys lisää peliin paljon kaikkea pientä uutta, ja lyhyesti sanottuna optimoi pelin yleistä toimivuutta. Lisäksi raid-tehtävien varusteita löytää nyt myös muualta kuin sieltä raidista, joskin reppu ja rintapanssari ovat edelleen saatavilla ainoastaan raidista.

The Division 2
The Division 2The Division 2

Eriksen nimettyjä aseita on nyt valikoimassa 35 uutta, ja nämä nimetyt aseet ovat aiempaa tehokkaampia. Näitä tosin saa enimmäkseen vain Heroic Missioneista ja tietysti lähellä Gear-tason maksimia.

Pentagon - The Last Castle on tehtävä, jossa Black Tusk -ryhmittymä on miehittänyt Pentagonin. Ei ole muuta mahdollisuutta kuin mennä paikalle ja ampua kaikki. Pelattavuuden osalta tehtävä on miellyttävän haastava, jossa täytyy miettiä esimerkiksi omaa tuliasemaansa. Pentagonin tehtävän tunnelma on niin ikään onnistunut, suorastaan fantastinen. Vihollisia voi tulla päälle mistä tahansa, mikä pakottaa olemaan jatkuvasti liikkeellä ja varuillaan. Tehtävä on selvästi suunniteltu moninpelattavaksi, joten yksinäisellä sudella saattaa tulla hankaluuksia. Mukana on myös tarinaa, joten eteenpäin ajava voima on aina pelaajalla tiedossa.

The Division 2
The Division 2
HQ
HQ
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Division 2 ei laajenekaan tänä vuonna

The Division 2 ei laajenekaan tänä vuonna

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Aiemmin tänä vuonna Massive Entertainment teki päätöksen tuoda vieläkin uutta sisältöä live service -peliinsä The Division 2. Luvattuna oli varsin mittava laajennus uuden...Ladataan seuraavaa sisältöä