Suomi
Gamereactor
uutiset

Tenavia, tennistä ja vakoojia - kaikkia näitä ja paljon muuta nähtiin viikon teksteissä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tämän viikon arvioissa nähtiin muun muassa Ressun ja Kaustisen seikkailu, Marion ja kumppaneiden uusi tennispeli ja epäsymmetrinen moninpeli Clandestine. Peliarvioiden lisäksi tarjolla oli myös muita kiinnostavia tekstejä. Arttu nappasi testiin myös Xbox Onelle julkaistun ökyohjaimen, kun taas Petro katsasti läpi Hearthstonen uusimman seikkailun viimeisimmän siiven.

Viikon leffa-arviot ja katsauksen kuukauden tarjontaan löydät puolestaan täältä.

Hyviä lukuhetkiä!

Peliarviot
Clandestine
"Totaalisen asymmetrinen, eli tässä tapauksessa toisistaan poikkeavilla rooleilla varustettu moninpeli on usein harvinaista herkkua yhteistyöpelien puolella. Clandestine vie vakoojatarinat takaisin kultaiselle yhdeksänkymmentäluvulle tämä mielessään."

Mario Tennis Ultra Smash
"Kuten kaikki tietävät, Mario pitää tasoloikkakuntoaan yllä urheilemalla. Kun sienivaltakunta ei ole uhattuna, putkimiehet tovereineen tappavat aikaa milloin mikroautoilemalla, golfaamalla ja vaikkapa pelaamalla tennistä."

The Peanuts Movie: Snoopy's Grand Adventure
"Suomessa joulun jälkeen elokuvateattereihin saapuva Tenavat tuo pitkästä aikaa Charles Schultzin legendaariset piirroshahmot valkokankaalle. Koska elokuvaa on markkinoitu varsinkin rapakon takana todella aggressiivisesti, on pelkästään loogista että elokuva saa kylkeensä myös siihen liittyvän videopelin. Muu Tenavat-jengi saa videopelissä väistyä, kun framille nousee sarjan kenties tunnetuin hahmo Ressu, sekä tämän lentävä ystävä Kaustinen."

Tales of Zestiria
"Japanilainen yleisö joutui odottamaan kolme vuotta Xillia 2:n jälkeen, ennen kuin he pääsivät käsiksi Tales of Zestiriaan. Onneksi länsimaissa odotus jäi huomattavasti lyhyemmäksi. Mukana on tuoreita ideoita ja innovaatioita, mutta peli on silti uskollinen jatko-osa sarjan juurille."

Laitearviot
Xbox One Elite Controller
"Microsoft julkaisi marraskuussa kauppoihin uuden ohjaimen, joka sai ennakkoon monet ihmettelemään tervejärkisyyttään. Kyseessä on nimittäin ohjain, jollaista ei ole nähty ominaisuuksiensa tai hintansa suhteen yleensä muilta kuin lisälaitevalmistajilta."

Artikkelit
Hearthstone: The League of Explorers - Uldaman (2. siipi)
"Seikkailijamme suuntaavat tällä kertaa Uldamanin kaivantoon Brann Bronzebeardin johdolla."

HQ
Tenavia, tennistä ja vakoojia - kaikkia näitä ja paljon muuta nähtiin viikon teksteissä


Ladataan seuraavaa sisältöä