Suomi
Gamereactor
uutiset
7 Days to Die

Telltale julkaisee uuden 7 Days to Die -kauhupelin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Episodimaisista seikkailupeleistä tunnettu Telltale Games paljasti eilen illalla, että se hyppää julkaisijan saappaisiin. Kyseessä on The Fun Pimps -studion kauhupeli 7 Days to Die, joka on jumittanut Steamin Early Accessissä jo vuodesta 2013 lähtien. Telltalen tuella peli on määrä julkaista myös PS4:llä ja Xbox Onella ensi kesäkuussa.

7 Days to Die on erikoinen yhdistelmä ensimmäisen persoonan toimintaa, selviytymiskauhua, tornipuolustusta sekä roolipeliä. Mukana on kaiken lisäksi esineiden rakentelua, loot ja mining -systeemit sekä muita Minecraft-tyylisiä elementtejä. Melkoinen kunnianhimoinen sekamelska siis, eikä ole ihme että pelinkehitys on kestänyt pitkään.

Konsoliversioon on luvassa myös uusi moninpelimuoto, joka tukee yhteistyötä jaetulta ruudulta. Katso pelin uusi traileri sekä kuvat alta.

7 Days to Die7 Days to Die7 Days to Die7 Days to Die
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Arviossa zombiepeli 7 Days to Die

Arviossa zombiepeli 7 Days to Die

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Telltale Gamesin julkaisema selviytymis- ja nikkarointipeli laittaa ihmispoloiset keskelle zombien kansoittamaa maailmanloppua. Vieläkö elävissä kuolleissa riittää...Ladataan seuraavaa sisältöä