Suomi
Gamereactor
uutiset
Tekken Tag Tournament 2

Tekkenin Suomen mestari haussa

Lauantaina toinen karsinta ja finaali

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Namco Bandain, Gamereactorin ja Anttilan järjestämä Tekken Tag Tournament 2:n SM-kilpailu jatkuu ensi lauantaina 20. lokakuuta Helsingissä.

Kilpailu käydään Kampin ostoskeskuksen Anttilassa kello 11 alkaen ja kaikki ovat tervetulleita seuraamaan kamppailua. Tällä hetkellä ilmoittautuneita on 30, joten muutama kisapaikka on vielä jäljellä. Paikalle voi tulla myös kysymään peruutuspaikkoja. Tällöin kilpailupaikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin. Ilmoittautuminen kannattaa silti tehdä myös ennakkoon turnaussivulla!

Osallistuminen kannattaa, sillä palkinnot ovat huimat. SM-voittaja lennätetään Pariisiin edustamaan Suomea EM-kisoissa ja palkitaan mahtavalla Yoshimitsu-patsaalla, Madcatzin Arcade Fightstick -ohjaimella sekä muilla tavarapalkinnoilla. Myös kaikki 16 parasta palkitaan!

Tervetuloa mukaan!

Tekken Tag Tournament 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Tekken Tag Tournament 2Score

Tekken Tag Tournament 2

ARVIO. Kirjoittaja Joni Eriksson

Tekken-sarjan uusin vesa jatkaa pelillisesti vakuuttavalla linjalla ja tarjoaa höysteeksi sarjan laajimman hahmovalikoiman.

Tekkenin Suomen mestari haussa

Tekkenin Suomen mestari haussa

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Suomen mestari ja EM-edustaja selviää Kampin Anttilassa Helsingissä lauantaina 20. lokakuuta. Osallistu tai tule seuraamaan kisaa paikan päälle!

Tekken-turneessa upeat palkinnot

Tekken-turneessa upeat palkinnot

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Karsinnoissa vielä tilaa! Tartu elämäsi tilaisuuteen ja kilpaile SM-tittelistä, mahtavista tavarapalkinnoista sekä huikeasta edustusmatkasta Pariisiin.Ladataan seuraavaa sisältöä