LIVE
HQ
logo hd live | The Fate of Baldr
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   ennakot
   Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

   Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge pääsi Gamereactorin testiin jo ennakkoon

   Testissä muutama ensimmäinen kenttä melkein kaikilla saatavissa olevilla hahmoilla.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Pelialalla on huomattu, että nykyään on mahdollista tehdä jatko-osia ilman, että on tarpeen päivittää tyyliä tai pelattavuutta. Tälle pohjalle rakentaa tulossa oleva Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge. Kyseessä on kaksiulotteiseen pikseligrafiikkaan luottava mätke.

   Dotemu julkisti PAX East -tapahtumassa pelinsä, joka on tulossa konsoleille ja PC:lle. Gamereactor pääsi testaamaan peliä ennakkoon Steamissa. Kahden ensimmäisen kentän verran päästiin pelaamaan, ja saihan siitä jo hyvät ennakkotunnelmat.

   HQ

   Ensimmäisen kahden kentän ajan meno keskittyy 1980- ja 1990-lukujen muistoon, eli Bebopiin ja Rocksteadyyn. Foot Clan on hyökännyt New Yorkissa Channel 6 Studiosin tiloihin. Liikeanimaatiot välittävät onnistuneesti tunnetiloja, ja väreissä ei säästellä. Tekniikat ovat selkeitä ja yksinkertaisia, mutta samalla nopeita, joten ihan helppoa ei tule olemaan.

   Tämä on mainos:

   Näkemäni perusteella olen tyytyväinen. Tribute Gamesin pelissä on ahtaita tiloja, jolloin taistojen välttäminen on mahdotonta, ja kentän mitta on lyhyt. Pomotaisto mukaan luettuna loppuun pääsee noin kuudessa minuutissa. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revengesta puuttuvat hengähdystauot lähes kokonaan. Ohjaimesta ei voi hellittää hetkeksikään, ja se oli yllättävää.

   Lajityypin ongelma on tavannut olla se, että pelaaminen muuttuu toiston vuoksi tylsäksi viimeistään silloin, kun samoja liikkeitä on tehnyt muutaman tuhat kertaa. Kehittäjien ratkaisuna on ollut päivittää liikkeiden lukumäärää ja ulottuvuutta painottaen liikeyhdistelmiä. Niin ja moninpeliin on niin ikään panostettu.

   Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

   Vain neljää nappia tarvitaan hyökkäysten tekemiseen. Perushyökkäykselle on vain yksi nappi, mutta sitä voi yhdistää hyppyihin (tahi superhyppyihin), tarttumisiin ja erikoisliikkeisiin. Väistö on tärkeä, jotta pääsee turpasaunan alta pois. Tavallisella vaikeustasolla perusvastustajat eivät tee paljoakaan vahinkoa, mutta tilanne muuttuu erikoisempien pahisten astuessa kehään.

   Tämä on mainos:

   Channel 6:n studiolla vastaan tulee muutamia muunnelmia pahiksista. Jotkut käyttävät esineitä, ninjat miekkoja ja on joukossa robottejakin. Tilanteet ovat ulkoisesti näyttäviä ja niiden toivotaan vähentävän pelaajan tylsistymistä, mutta silti varsinaista pelillistä vaihtelua ei paljoakaan ole. Ajoittain jotain salaista löytää esineitä rikkomalla, ja tietenkin viemäreihin putoamista on vältettävä.

   Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge
   Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's RevengeTeenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

   Donatellon, Leonardon, Michelangelon ja Raphaelin ohella mukana ovat myös Master Splinter ja April O'Neil. Eri tekniikoiden ulottuvuus on kaikilla sama lukuun ottamatta muutamaa erikoisempaa persoonallista hyökkäystä. Näin ollen pelihahmon valinta riippuu omasta mieltymyksestä koskien voiman, nopeuden ja etäisyyden tasapainoa. Pelasin demon melkein kaikilla hahmoilla, ja paras valinta oli nopea (ja vähän heikompi) hahmo. Tämä siksi, että kaksiulotteisessa pelissä on hyvä mennä nopeasti lähelle, iskeä vauhdilla ja väistää viivana.

   Neljän pelaajan moninpeli on mukana niin verkossa kuin samalla sohvalla. Valitettavasti tätä en päässyt kokeilemaan, mutta Tribute Games on ilmeisesti tehnyt paljon työtä. Mukana on kaikenlaisia liikeyhdistelmiä, kavereiden auttamista ja tyylikkäitä liikeanimaatioita.

   Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

   Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge vaikuttaa hyvältä, mutta jostain syystä musiikki ei onnistunut tekemään vaikutusta. Tulossa on merkkien mukaan moderni kaksiulotteinen pikselipeli. Pelattavuus on aiempaa hiotumpaa, rytmitys parempaa ja vikoja vähemmän. Aika näyttää, onko nykyinen mielipiteeni liiaksi nostalgian sävyttämää. Julkaisu tapahtuu Nintendo Switchille, Playstationille, Xboxille ja PC:lle.

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä