Suomi
Gamereactor
uutiset
Sea of Thieves

Tee opastettu kierros Sea of ​​Thieves: The Legend of Monkey Island -tapahtumassa

Valmistaudu näkemään klassinen Mêlée Island sellaisena kuin et ole koskaan ennen nähnyt sitä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Useimmat teistä luultavasti tietävät Sea of ​​Thievesin harvinaisena merirosvosimulaattorina, jossa etsit aarteita ja herätät pahaa verta, kun samalla sinua terrorisoidaan muiden pelaajien toimesta. He haluavat varastaa saaliisi tai vain upottaa laivasi huvin vuoksi. Tai ehkä juuri sinä olet terrorisoiva pelaaja, jolloin toivomme, että Kraken tai Megalodon saa sinut!

Mutta Sea of ​​Thieves on myös muuta, ja sitä on täydennetty runsaalla tarinasisällöllä ja jopa Pirates of the Caribbeaniin perustuvalla kampanjalla, joka muuttaa pelin perusteet lähes täysin. Ja juuri tätä voimme odottaa huomenna (20. heinäkuuta), kun The Legend of Monkey Island -lisäys julkaistaan ​​Sea of ​​Thievesille.

Tämä lisäys on saanut vahvasti inspiraationsa klassisista osoita/klikkaa -seikkailuista Sea of ​​Thievesin maailmassa, ja sen avulla voit vierailla myyttisen Mêlée Islandin jokaisessa kolkassa, jota olemme oppineet rakastamaan Monkey Islandin seikkailujen ansiosta. Ja näyttää siltä, ​​​​että Rare on todella lukenut kotiläksynsä. Uudessa trailerissa opastetaan ympäri saarta ja jos Monkey Island on tuttu, niin siellä on paljon nähtävää faneille nautittavaksi (kyllä, siellä on kumikana, jossa on hihnapyörä keskellä).

Ollessamme haastattelussaXbox Wiren luovan johtajan Mike Chapmanin kanssa, hän paljastaa myös, että voimme odottaa innolla loukkaavia miekkatappeluita, lisäten samalla:

"What really excites me is that - once you activate the Tales, and once you sail through the Tunnels of the Damned - you're straight on Mêléeisland. I can't wait to see our community use the church to stage their mock weddings, or just spend time together, sitting down on the seats in the Scumm bar drinking grog. I think it's going to be fun for players to just go back to and, because they are these freeform locations, just spend time there with their friends - even if you're not immediately pushing the Tale forward. I think there's real opportunity there with the way that Sea of Thieves is played."

The Legend of Monkey Island on ilmainen päivitys, joten niin kauan kuin sinulla on Sea of ​​Thieves (tai Game Pass), voit nauttia seikkailuista. Odota myös arvostelua luettavaksi.

HQ
Sea of Thieves
Sea of ThievesSea of Thieves
Sea of ThievesSea of Thieves

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä