Suomi
Gamereactor
uutiset
Ted

Ted prequel -sarja saa ensimmäisen trailerinsa

Se sijoittuu vuoteen 1993 ja tutkii tuntevan nallekarhun varhaista elämää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Seth MacFarlane on työskennellyt tuodakseen Ted-hahmon televisioruuduille ympäri maailmaa jo jonkin aikaa, ja vuonna 2024 näemme tämän vihdoin toteutuvan. Elokuvan nimi on Ted, jota kutsutaan hämmentävästi myös Tediksi alkuperäisen elokuvan tapaan. Ensi-ilta tapahtuu Yhdysvalloissa, ja sen on määrä tapahtua Peacock-päivänä eli 11. tammikuuta 2024.

Esitys sijoittuu vuodelle 1993 ja se seuraa aistivan nallekarhun ja hänen omistajansa John Bennettin varhaista elämää. Sarjan koko synopsis on seuraava:

"In this comedic prequel event series to the Ted films, it's 1993, and Ted the bear's moment of fame has passed. He's now living back home in Framingham, Massachusetts with his best friend, 16-year-old John Bennett, along with John's parents, Matty and Susan and cousin Blaire. Ted may be a lousy influence on John, but at the end of the day, he's a loyal pal who's always willing to go out on a limb for friendship."

Koska monilla Yhdysvaltojen ulkopuolisilla alueilla ei ole pääsyä Peacockiin, Tedin sanotaan debytoivan lopulta muualla, mukaan lukien Sky Max- ja Now TV -kanavilla Isossa-Britanniassa joskus vuoden 2024 alussa.

Katso esityksen traileri alta.

HQ
Ted

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä