Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Team Vitality laajentaa ZywOota

Franchising-kasvot pysyvät joukkueella vuoteen 2026 asti.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Team Vitality on lukinnut yhden parhaista ja pitkäaikaisimmista Counter-Strike pelaajistaan. Mathieu "ZywOo" Herbaut on virallisesti jatkanut tiimiä megasopimuksella, jonka mukaan hänet on sidottu ranskalaiseen organisaatioon vuoteen 2026 asti.

Puhuessaan laajennuksesta ZywOo totesi: "Olen aina nähnyt Team Vitalityn perheenä, jossa voin kukoistaa ja kehittää täyttä potentiaaliani. Tunnen, että siellä on vahva ykseyden tunne, tämä on toinen kotini. Halusin myös jäädä, koska uskon vahvasti projektiimme, tiimiini. Mielestäni meillä on loistava kokoonpano."

Team Vitality:n presidentti ja perustaja Fabien "Neo" Divide lisäsi tähän: "Poikkeuksellisten yksilöllisten taitojensa ansiosta hänet tunnustettiin nopeasti maailman parhaaksi pelaajaksi. Majurille se oli pidempi, kollektiivinen ponnistus: se oli projekti, joka pysyi koossa uskollisuuden, kovan työn, toiston ja ponnistelunhalun ansiosta. Tulevina vuosina autamme häntä kehittymään johtavaan rooliin. Hän vie vielä enemmän tilaa, koska hän ei ole vain tulevan joukkueemme kasvot, vaan myös Team Vitalityn kasvot."

Tätä siirtoa silmällä pitäen Team Vitality on lukinnut suuren osan joukkueestaan kauteen 2026 asti, sillä äskettäin sekä Lotan "Spinx" Giladi että Dan "apEX" Madesclaire jatkoivat myös. Epäilemättä viimeaikaisten tulosten perusteella tiimi pyrkii lukitsemaan myös muut jäsenensä tulevina viikkoina ja kuukausina.

Counter-Strike 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä