Suomi
Gamereactor
esports
Dota 2

Team Spirit on Riadin Masters-mestari

Joukkue on matkalla kotiin 5 miljoonan dollarin palkintorahojen kanssa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Saudi-Arabian Riadissa järjestettävän Gamers8-festivaalin suurin tapahtuma on epäilemättä Dota 2 Riyadh Masters. Turnaus kesti pari viikkoa ja siinä oli megaluokan 15 miljoonan dollarin palkintopotti, ja nyt juuri tämä tapahtuma on päättynyt, mikä tarkoittaa, että tiedämme, kuka lähtee kotiin leijonanosan palkintopotista.

Erittäin kilpailullisen finaaliviikonlopun jälkeen Team Spirit onnistui panostamaan vaatimuksensa ja kruunaamaan turnauksen voittajaksi. Tämän tuloksen myötä joukkue on lähtenyt kotiin mukanaan 5 miljoonaa dollaria palkintorahaa ja hieman ylimääräistä käyttörahaa "parhaan joukkuesisällön" tuottamisesta ja siitä, että Illya "Yatoro" Mulyarchuk on sijoittunut toiseksi MVP-kilpailussa.

Mitä tulee siihen, missä muut joukkueet sijoittuivat, Team Liquid tuli toiseksi nettoamalla 2,5 miljoonaa dollaria, Talon Esports tuli kolmanneksi voittaen 1,7 miljoonaa dollaria ja Gaimin Gladiators sijoittui neljänneksi saaden 1,2 miljoonaa dollaria palkintorahaa.

Seuraava suuri tapahtuma kilpailullisessa Dota 2-kalenterissa on The International 2023, joka järjestetään 12.-19. lokakuuta ja joka järjestetään Seattlessa, Yhdysvalloissa ja tarjoaa epäilemättä erittäin, erittäin suuren käteispalkintopotin.

Dota 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä