Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Team Liquid ilmeisesti luopuu Overwatch-joukkueestaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch League starttaa myöhemmin tänä vuonna. Nyt ilmoille päätyneen raportin mukaan ESPN sanoo, ettei yksi joukkue ole kisaamassa: Team Liquid. Saman tiedon mukaan koko Overwatch-joukkue olisi saamassa lähtöpassit.

ESPN ilmoittaa lähteekseen organisaatiota lähellä olevan tahon joukkueen jäsenten ohella. Samalla kertaa on saatu tietää sekin, että ilmeisesti Team Liquid etsii ostajaa voidakseen myydä paikkansa Blizzardin Overwatch Contenders -kisassa, jonka toinen kausi alkaa 14. elokuuta.

Osan pelaajista on määrä kisata muissa peleissä: Shane 'rapha' Hendrixson, Andrew 'id_' Trulli ja Tim 'DaHanG' Fogarty Team Liquidille Quake Championsissa QuakeConissa, joka käydään myöhemmin tässä kuussa.

Overwatch
Photo: Team Liquid

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä