Suomi
Gamereactor
uutiset
Team Fortress 2

Team Fortress 2 muutosten kourissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Team Fortress 2:een on vuosien aikana lisätty melkoinen joukko uusia aseita, esineitä sekä esinebonuksia. Nyt Valve on ryhtynyt tasapainottamaan tätä läjää uusiksi.

Pelin seuraava suuri päivitys tulee sisältämään sekä buffeja että nerffejä. Muun muassa soltun Battallion's Backup latautuu tulevaisuudessa silloin, kun solttu tekee vahinkoa, eikä silloin kun hän ottaa sitä. Vakoojan aina raivostuttava Dead Ringer puolestaan muuttuu siten, että valekuolemaa seuraava näkymättömyys lyhenee jos vakooja ottaa vielä vahinkoa, joten Ringer-spammerit on nyt helpompi hoitaa päiviltä.

Vähän käytetyt esineet siis nousevat arvossa, ja ylikäytettyjen vempeleiden ystävät joutuvat miettimään hieman monipuolisempia strategioita kentälle.

Tasapainotusten lisäksi tuleva päivitys tarjoaa myös uutta settiä mm. kahden uuden kartan muodossa. Cp_process ja Cp_standin tarjoavat suoraviivaista toimintaa capture point -kartoista pitäville pelaajille.

Myös vanhoja karttoja viilataan, ja niistä poistetaan monia niistä hersyvistä bugeista ja kikkapaikoista, joita kekseliäät pelaajat ovat käyttäneet hyväkseen monesti epäreiluin tuloksin.

Päivitys tulee epäilemättä aiheuttamaan paljon vihaista kuhinaa verkossa, mutta toivon mukaan se myös tekee Team Fortress 2:sta taas hieman taitopohjaisemman kokemuksen.

Team Fortress 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä