Suomi
Gamereactor
uutiset
WWE 2K20

Tatuoija haastoi Take-Twon ja WWE:n oikeuteen

Aika lopettaa hihojen kääriminen, Randy Orton!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mikäli seuraat vapaapainia, legendantappajanakin tunnettu Randy Orton käsitatuointeineen tuskin on täysin tuntematon nimi. Ottelijan ihotaiteesta vastaava Catherine Alexander on piirtänyt potretit vuosien 2003 ja 2009 aikana, ja nyt hän kokee kärsineensä vääryyttä pelien saralla. Alexanderin mukaan kuvat on kopioitu painipeleihin ilman korvausta.

On syytä huomata, että Take-Two on voittanut vastaavanlaiset oikeustapaukset jo aiemmin NBA 2K -sarjan kohdalla. Alexander kuitenkin kokee, että tatuoinnit ovat yksinäisen tähden kohdalla huomattavasti suuremmassa osassa, joten tilanne olisi merkittävästi erilainen.

Illinoisilainen tuomari Staci Yandle summasi asian seuraavasti:

"Alexander contends she created the tattoos for the purpose of displaying them on Orton's body and that Defendants used the tattoos for the same purpose; to display them on Orton's body in the video games. Alexander also disputes Defendants' characterization of the size of the tattoos and maintains they are prominently displayed and clearly visible in the video games. These are material factual disputes."

Mikäli Alexander voittaa oikeustapauksen, olisi se merkittävä ennakkotapaus tulevaisuutta varten. Vastaavanlaisia tatuointien digitalisointeja kun on pelimaailma väärällään.

WWE 2K20

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä