Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Tässä ovat Overwatch League 2022 -tukiroolitähdet

Ja neljä joukkuetta, jotka ovat jo pudonneet pudotuspeleistä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch Leaguen pudotuspelit vuodelle 2022 ovat täydessä vauhdissa, ja toistaiseksi ne ovat olleet melko yllättäviä. Jotkut liigan huippujoukkueista ovat joko pudonneet tai joutuvat tällä hetkellä eliminointiolosuhteisiin, ja sen lisäksi meillä on tukiroolitähdet, joista puhua ja juhlia.

Role Stars -palkinnosta alkaen tämän vuoden Support-kategorian voittajat ovat: Dallas Fuelin Hyeon-Seok "Chiyo" Han, Los Angeles Gladiatorsin Jin-Seo "Shu" Kim, Shanghai Dragonsin Min-Chul "Izayaki" Kim ja Dallas Fuelin Jun "Fielder" Kwon.

Kun tarkastellaan varsinaista turnausta, neljä joukkuetta, jotka on jo pudonnut, ovat Philadelphia Fusion, Atlanta Reign, Toronto Defiant ja hallitseva mestari Shanghai Dragons.

Tämä jättää vain kahdeksan joukkuetta taistelemaan mestaruudesta, joista kaksi palaa kotiin tänä iltana. Seuraavissa pudotuspeleissä Los Angeles Gladiators kohtaa San Francisco Shockin, ennen kuin Hangzhou Spark kohtaa Florida Mayhemin. Häviäjä menee kotiin, kun taas voittaja kohtaa joko London Spitfire vs. Houston Outlaws tai Seoul Dynasty vs. Dallas Fuel.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä