Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Tässä ovat muutokset Overwatchin neljännelle kaudelle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard on paljastanut tulevat muutokset Overwatchin neljännelle kaudelle. Luvassa on paljon sulateltavaa niille, jotka mielivät olla parhaita.

Yli 3000 "skill rating" -tasolle päässeiden pelaajien tulee käydä läpi vähintään seitsemän ottelua viikossa. Muuten taitotaso alkaa huonontua itsestään.

Taitasojen ääripäihin pääsemistä vaikeutetaan, mikä koskee niin tasoa 0 kuin tasoa 5000. Alle 500-tasolla olevien taitoatasoa ei enää näytetä.

Tullostaulun 500 parhaan joukkoon päässeet kuittaavat itselleen palkinnon vain, jos he säilyttävät positionsa kauden loppuun asti.

Uudelleensyntymisaikaan eli niin sanottuun respa-aikaan tulee pidennys, kun hyökkääjien määrä on suurempi verrattuna puolustajiin taisteltavassa maastonkohdassa.

Overwatch
Photo: Blizzard

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä