Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Counter-Strike: Global Offensive

Tässä ovat HyperX 20th Anniversary -turnauksen voittajat

Counter-Strike: Global Offensive -tapahtuma on saatu päätökseen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Taannoin Gamereactor yhdessä HyperX:n kanssa isännöi Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen lisälaitevalmistajan 20-vuotisjuhlan kunniaksi. Turnauksessa kautta Pohjoismaiden kisattiin pareina, ja palkintona oli paitsi HyperX-paketti (mukana Cloud Wireless -kuulokkeet, Alloy Origins -näppäimistöt, Pulsefire-hiiret ja niin edelleen), myös 1000 euroa, joka jaettiin voittajaparin kesken. Nyt on aika julistaa voittajat ja juhlia huippuhetkiä.

Voittajaksi selvisi lopulta GG.Lastdance. He saivat palkkioksi 1000 euron ohella kaksi pakettia HyperX-kamaa (Cloud Alpha Wireless -kuulokkeet, Alloy Origins 65 -näppäimistö, Pulsefire Haste Black -hiiri ja Pulsefire Mat L -hiirimatto).

Toiseksi tuli Dog Players, joka kolmanneksi sijoittuneen Doktorin lailla kuittasi Cloud II Wireless -kuulokkeet, Alloy Origins 60, Pulsefire Haste Black -hiiren ja Pulsefire Mat L -hiirimaton.

Otteluiden uusintoja voi katsella Gamereactorin video-osastolla, ja finaalin GG.Lastdance vs. Dog Players voi katsella alta.

Lisäksi sen ensimmäisen ilmoittautujan palkinnon voitti käyttäjä sabrikosen.

HQ
Counter-Strike: Global Offensive

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä