Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Tässä on Suomen Overwatch World Cup -tiimi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Suomi on liittynyt Overwatch World Cup -tiiminsä julkistajiin. Suomen joukkueen virallinen Twitter-kanava alusti julkistuksen sanoilla "we're bringing in the big guns".

Näitä "isoja aseita" ovat Joona 'Fragi' Laine, Joonas 'Zappis' Alakurtti, Timo 'Taimou' Kettunen, Jiri 'LiNkzr' Masalin, Tuomo 'Davin' Leppänen, Benjamin 'BigGoose' Isohanni ja Jonas 'Shaz' Suovaara.

Yhdysvaltojen ja Etelä-Korean tavoin Suomi saa viivalle todellisia ammattimiehiä, jotka pelaavat pääosin Overwatch-liigassa. Fragi edustaa Philadelphia Fusionia, Zappis Florida Mayhemia, Taimou Dallas Fuelia ja LiNkzr Houston Outlaw'ta. BigGoose ja Shaz ovat molemmat Los Angeles Gladiatorsin miehistöä.

Tuomo 'Davin' Leppänen pelaa Overwatch Contenders -kasvattisarjassa Gigantin e-urheilujoukkueen riveissä.

Overwatch World Cupin lohkovaihe alkaa elokuun puolivälissä. Suomi pelaa Etelä-Korean lohkoa, johon kuuluvat myös Venäjä, Kiinan Taipei, Hongkong, Japani sekä tietenkin Etelä-Korea. Lohkon kaksi parasta pääsee pudotuspeleihin, jotka huipentuvat BlizzConissa marraskuun alussa.

Overwatch
Photo: Blizzard

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä