Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Tässä on Rainbow Six: Siege Manchester Major Play-Ins -kaavio

Turnauksen ensimmäinen vaihe alkaa tällä viikolla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Se on ollut hieno vuosi esports-toiminnalle Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kuten olemme nähneet Dota 2: n tulevan Birminghamiin, League of Legends Lontooseen viime vuonna, Pokémon World Championships maassa äskettäin, ja tulevaisuudessa League of Legends Worlds tulee Lontooseen, BLAST Premier Spring Finals myös ja Rainbow Six: Siege Major Manchesteriin.

Jälkimmäinen turnaus alkaa tällä viikolla, ja tätä silmällä pitäen Ubisoft on nyt asettanut haarukan turnauksen Play-In vaiheeseen. 15.–16. toukokuuta pelattavassa vaiheessa kahdeksan joukkuetta taistelee paikoista seuraavassa 16 joukkueen Sveitsin formaattivaiheessa. Kun se alkaa pian, tässä on kuka kilpailee Play-Ins.


  • Avaruusasema vs. joukkueen julmuus

  • Verenvuoto vs. CAG

  • FearX vs. Geekay Esports

  • Team Liquid vs. G2 Esports

Vain neljä näistä joukkueista etenee seuraavaan vaiheeseen, mikä tarkoittaa, että neljä joukkuetta lähtee kotiin muutaman päivän kuluttua. Mitä tulee siihen, milloin kaksi muuta vaihetta pidetään, toinen vaihe on asetettu 19.-22. toukokuuta ja viimeinen vaihe on suunniteltu 24.-26. toukokuuta.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä