Suomi
Gamereactor
esports
PUBG Mobile

Tässä on kuinka monta joukkuetta kilpailee PUBG Mobile World Cupissa

Tapahtuma järjestetään Esports World Cupissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Krafton on ilmoittanut, että 24 joukkuetta lentää Riadiin, Saudi-Arabiaan tänä kesänä kilpailemaan PUBG Mobile World Cup -kilpailussa, joka pidetään osana Esports World Cup. Tapahtumassa on 3 miljoonan dollarin palkintopotti, ja siinä 24 joukkuetta ympäri maailmaa kilpailee ja haluaa viedä kotiin leijonanosan palkintopotista.

Mitä tulee siihen, kuka on päässyt tapahtumaan, tätä ei ole vielä vahvistettu. Kuitenkin 4 joukkuetta tulee EMEA-alueelta, 3 Amerikasta ja sitten huikeat 17 Aasian divisioonista.

Mitä tulee tapahtuman rakenteeseen, ensin järjestetään lohkovaihe, jossa 12 parasta joukkuetta etenevät suoraan päävaiheen osioon, kun taas 12 alinta joukkuetta suuntaavat selviytymisvaiheeseen kilpailemaan vielä 4 joukkuetta vastaan ympäri maailmaa. Selviytymisvaiheen 4 parasta joukkuetta etenevät päävaiheen osioon liittyäkseen 12 parhaan lohkovaiheen joukkueen joukkoon.

Tarkkaa luetteloa tapahtumaan osallistuvista joukkueista ei ole vielä päätetty, mutta tiedämme enemmän, kun lähestymme itse turnausta tänä kesänä.

PUBG MobilePUBG Mobile

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä