Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tapaa mies, joka metsästää vanhoja murolaatikkoleluja

Siellä on yli miljardi lelua, joten löydettävää on paljon.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Isossa-Britanniassa murolaatikon mukana tulevan Happy Meal -tyylisen lelun päivät ovat kauan menneet, mutta on monia, jotka muistavat edelleen nuo hauskat pienet muovipalat, kuten yksi Nick Symes, joka johtaa pientä YouTube-kanavaa Cerealmad.

Symes aloitti lelujen ja murojen kokoelmansa kokonaisuudessaan 1970-luvulla ja voi vain arvioida, että hän on kerännyt "paljon" molempia. Hän ei ole kerännyt jatkuvasti 70 -luvulta lähtien, mutta aloitti suuren työn uudelleen noin 30 vuotta sitten kaiveltuaan lapsuuden laatikkonsa viljaleluja.

Hän luopui enimmäkseen keräysponnisteluistaan vuonna 2014, mutta on sittemmin perustanut verkkosivuston, joka tunnetaan nimellä cerealoffers.com, jossa hän esittelee kapealla olevia kappaleitaan suurena viljahistorioitsijana. Hän on jopa onnistunut ansaitsemaan kunnollista rahaa myymällä joitain kappaleitaan, kuten Doctor Who -murolaatikon, joka ansaitsi hänelle 400 puntaa.

Kun murolaatikkoleluja ei enää ole, Symes on yksi avainhenkilöistä, jotka pitävät kiinni perinnöstään. Näyttää siltä, että rahat ovat toissijaisia 57-vuotiaalle, koska hän uskoo, että nykypäivän lapset ovat jopa riistettyjä, koska he eivät saa iloa murolaatikkolelusta.

Tämä on mainos:

Kiitos, Huoltaja.

Tapaa mies, joka metsästää vanhoja murolaatikkoleluja


Ladataan seuraavaa sisältöä