Suomi
Gamereactor
uutiset
Fallout 3

Tämän Bethesdan pelin tarinan on läpäissyt isoin osuus pelaajista

Klassikot kunniaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun aloittaa uuden Bethesdan mittavan roolipelin, saa varata kymmeniä tunteja aikaa ennen kuin tarinan loppuun pääsee. Moinen on totta varsinkin silloin, jos päättää tehdä kaikki sivutehtävätkin. Tästä seuraa se, että The Elder Scrolls ja Fallout-pelien parissa on mahdollista viettää satoja tunteja aikaa ilman, että koskaan pääsee loppuun sitä varsinaista tarinaa. Mutta minkä pelin tarinan suurin osa pelaajista on katsonut loppuun saakka?

Xboxilla tulos on tiedossa True Achievementsin välittämänä tietona, sillä saavutus aukeaa, kun pelin tarinan loppuun pääsee. Tosin on muistettava, että Fallout: New Vegasissa ei saa saavutusta tarinan läpäisystä. Näin ollen New Vegasin kohtalosta ei voida sanoa mitään.

Loppuun on päässyt 35% Xboxilla pelissä Fallout 3. Toisena on lukemalla 30% The Elder Scrolls V: Skyrim, joskin tulos koskee Xbox 360 -laitteen versiota.

Vastaavasti vähiten loppuun on pelattu Starfieldiä. Kyseessä on myös se ensimmäinen Xbox Game Passiin saatu peli, joten kokeilijoita on ollut eniten.

Fallout 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Fallout 3Score

Fallout 3

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Ydinsodan jälkeinen maailma on rujo paikka. Yhtä rujoa olisi, jos tietokoneroolipelien klassikkosarja olisi pilattu epäonnistuneella jatko-osalla. Niin ei ole onneksi käynyt.

Fallout 3 modataan Fallout 4:n moottorille

Fallout 3 modataan Fallout 4:n moottorille

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gamereactor on aiemmin raportoinut modista, jolla on määrä tehdä Fallout: New Vegas toimivaksi Fallout 4:n pelimoottorilla. Nyt tiedetään sekin, että myös Fallout 3 on...Ladataan seuraavaa sisältöä